Meidän JuhannusNyt tulee valokuvia! Meidän juhannus kului mummulan maalaismaisemissa, hyttysistä ja paarmoista tuli ainakin taas mitta hetkeksi täyteen! Ulos kun eksyi kameran kanssa, tuli loppujenlopuksi kiire takaisin sisälle, kun kimpussa pyöri sata itikkaa ja kourallinen paarmoja. Kylläpä melkein tuli ikävä kaupunkiin. Kuvia kuitenkin saatiin syöpäläisistä huolimatta ja ihania mekkoposeerauksia tulikin! Tuli myös pyörähdettyä uudella kotieläinpihalla, sieltäkin tuli kameraan taltioitua kuvia, joten postausaiheita tulvisi ovista ja ikkunoista! Aika rauhallisesti meni keskikesän juhla noin muuten, grilliruokaa saatiin ja Neela sai kiikkua sydämensä kyllyydestä joka päivä.

Mummulassa oli siskoni perheineen ja Neelakin sai katsella kolmen serkun touhuja. Vanhimmat ovat poikia, Aatu 12 ja Joonas 7, sekä pienin Vilma-tyttö 2. Pyörähdettiin siskoni, Vilman, Joonaksen ja Neelan kanssa kylälläkin torstaina. Kotimatkalla tosin oli huutokonsertti, kun pienimmät olivat jo väsyneitä ja nälkäisiä.


Vuoden takaisesta juhannuksesta en muista mitään. Veikkaan vahvasti, että se meni Neelan itkua kuunnellen ja jumppapallon päällä pomppien yritellen rauhoitella refluksi/koliikkivauvaa. Elämä on kyllä merkittävästi helpottunut noista ajoista!

Uskokaa tai älkää, en ole kertaakaan ollut yöelämässä Neelan syntymän ja raskausajan jälkeen. Tyttö on ollut tississä yöt kiinni, joten ei ole ollut mahdollistakaan. Välillä on kyllä tuntunut seinien kaatuvan päälle ja todellakin olisin ollut pienen irtioton, viinilasillisen ja tanssilattian tarpeessa!

Juhannuksena pääsin sitten siskon kanssa nauttimaan siitä viinistä Suomussalmella. Lähdettiin kylän ainoaan menomestaan, joka oli entisestään kuihtunut pieneksi pubiksi! Parin kappaleen verran päästiin kuluttamaan sitä tanssilattiaakin, mutta muuten kuunneltiin karaoke-esityksiä koko ilta. No, menihän se ilta niinkin ja aamuyön puolella kotiuduttiin. Neela oli nukkunut rauhassa koko ajan, vähän jännitti, miten isän kanssa yö sujuu!

Kyllähän tuo piristi, vaikka seuraavana päivänä kyllä enimmäkseen väsytti. Tuli vähän vaihtelua arkeen ja siskon kanssa pääsi viettämään aikaa, meillä kun on välimatkaakin ettei joka viikko nähdä! Jaksaa taas erilailla vaippoja vaihtaa ja nauttia tavallisesta elosta!


8 kommenttia

 1. Ihana fiilis välittyy näistä kuvista! :) pakko kysyä, että millä kameralla kuvaat? Himottais hankkia Olympukselle kaveri.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos! :) Tuolla iänikuisella canon eos 50d-järkkärillähän minä tän postauksen kuvat otin, mutta se on niin julmetun iso ettei tule kannettua aina mukana, onneksi on tosiaan ihan hyvä kamera tuossa puhelimessakin mutta eihän se tälle vedä vertoja.. :D Itellä haluttais vaihtaa tää vaikka minijärkkäriin, ois vähän helpompaa elämä, mutta saa nähdä milloin saan aikaiseksi. :)

   Poista
 2. Suloinen blogi. Ihana tuo Neela nimi, en ole ennen kuullut :) onko nimellä jokin tarina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kehuista! :) Neela-nimi tuli ihan sattumalta vastaan ja molemmat siihen kovin tykästyttiin, ei ole mitään sen kummempaa tarinaa. Itse olen muutamaan Neelaan törmännyt, mutta ei taida vielä kovin yleinen olla. :)

   Poista
 3. Oi mikä ihana söpöliini!<3 ja niin kaunis äitikin! :) meidän Matilda samanikäinen kun teidän Neela! Aivan ihastuttava nimi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista ja ihanasta kommentista! <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3