Kotona
Olipa outoa tulla naputtelemaan tekstiä blogiin reilun kahden viikon tauon jälkeen. Lensimme perjantaina aamupäivästä takaisin Kajaaniin ja kävimme kotona vain purkamassa tavaroita ja lähdimme autolla Suomussalmelle vielä viikonlopuksi, ennen Tonin töihinpaluuta.

Kirjoittelen vielä erikseen meidän Helsinki-visiitistä kuvien kera, joita tosin ei tullut kauheasti otettua. Kameran ulkoilutus jäi melko vähälle ja järkkäriä ei tullut otettua kuin muutamana päivänä mukaan. Päivät tuntuivat hujahtavan ohi sekunneissa, pienen lapsen kanssa kun tuo lomanvietto on niin paljon hitaampaa. Lähtiessä täytyy pakata mukaan vaatetta, ruokaa, viihdykettä, kosteusliinoja, vesipulloa... Sitten etsitäänkin jo ruokapaikkaa ja lastenhoitotiloja kun saavutaan kaupunkiin tai mihin nyt ollaan päädytty. Ehdittiin kuitenkin tehdä ja nähdä tärkeimmät, viimeiset päivät olivat Neelan osalta kiukkua ja itkua, kun kahta hammasta puskee yhtäaikaa. Onneksi muuten reissu sujui tytönkin osalta leppoisasti ja rattaissa viihdyttiin Helsingin vilinää ihmetellen. 

Nyt ollaan siis kotona, tultiin sen verran hyvissä ajoin Suomussalmelta, että oli hyvin aikaa purkaa tavarat ja siivota tämä kodintapainen asuttavaan kuntoon. Väsymystä on meinannut viikonloppuna pidellä ja tuntuu ettei ajatus oikein kulje. Toisaalta oli tietysti haikea fiilis palata takaisin tänne pieneen maailmaan, toisaalta oli mukava päästä taas tuttuihin arkikuvioihin ilman kysymystä "minne mennään ja mitä tehdään huomenna", sai jättää herätyksen viikonloppuna kännykkään laittamatta ja istua omaan autoon, jolla taittuu sadan kilometrin matka melkein samassa ajassa kuin ratikalla Helsingissä paikasta toiseen siirtyminen. 

Huomenna Toni palaa töihin ja ollaan taas Neelan kanssa päivät kahden. Itse myös vanhenen taas virallisesti vuodella ja enää vajaat kaksi kuukautta töihinpaluuseen, alkaa pikkuhiljaa jännittää! 

Reissun päällä sain muuten mukavia uutisia blogiinkin liittyen! Rosa ja Neponen pääsi mukaan Mammalandian bloggaajaksi, innolla lähdin mukaan katsomaan mitä yhteistyö tuo tullessaan! :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3