Lähtöfiiliksissä


Seuraa blogiani Facebookissa!


Tulin vielä ennen lähtöä kirjoittelemaan viimepäivien reaaliaikaiset kuulumiset! Maanantaina kävin pikaisilla asioilla ja varaamassa kampaaja-ajan syyskuulle, jonka jälkeen lähdimme Suomussalmelle mummuloimaan pariksi päivää. Olimme yhdet yöt molemmissa Nepun mummuloissa, tämän postauksen kuvat ovat peräisin omasta lapsuudenkodistani. Unna jäi Tonin äidin hoiviin reissumme ajaksi ja Lumi omien vanhempieni luokse. Eilen tulimme takaisin kotiin ja nyt laulaa pyykkikone ahkerasti ja pakkaaminen pistetty käyntiin! Piipahdettiin päivällä vielä viimehetken ostokset lähtöä varten. Huomenna olemme Helsingissä, ihanaa päästä lomalle!

Niinkuin aiemmassa postauksessa jo mainitsin, blogi ei hiljene reissun ajaksi, vaan olen näpyttänyt läjän tekstiä, jotka ajastelin julkaisuun tasaiseen tahtiin. Tulossa on pohdintoja ja mietteitä äitiydestä, kasvatuksesta, saatte vähän nippelitietoa minusta ja hiuksistani myös tulossa oma postaus. Jätetään muutama juttu vielä paljastamattakin. ;)

Reissussa päivittelen ainakin istagramia ja saatan jotain julkaista luurillani blogini facebooksivuilla, jos joku on kiinnostunut, niin sinne vain tykkäilemään. Vastailen myös mahdollisiin kommentteihin, jos päätät minua sellaisella ilahduttaa! Mielelläni kuulisin myös jotain teistä, jotka siellä jo olette tai eksytte ja jäätte elämäämme seuraamaan, eli jos haluatte, niin kertokaa ketä olette, vaikka tämän postauksen kommenttiboksiin. :)

Neela on ollut viimepäivinä vähän paremmalla tuulella, toivottavasti sitä jatkuu myös reissussa. Annoin yksi päivä hänelle refluksilääkkeen, kokeillakseni väheneekö kiukkuisuus jotenkin. Alan epäillä itsekin, että se jollain tavalla vielä häntä vaivaa, vaikka selviä oireita ei näy. Joskushan se tosiaan helpottaa vasta lapsen oppiessa vakaasti kävelemään, saattaa jäädä riesaksi myös isommalle lapselle. Losecit on siis muistettava pakata reissuun mukaan, että voidaan jatkossakin kokeilla lääkkeen antamista kiukkuisuuteen.

Nyt lähden jatkamaan pakkaamista, tekemään lähtöselvitystä ja jännittämään ensimmäistä lentomatkaa Neelan kanssa, apua!

6 kommenttia

 1. Mukavaa reissua! Jospa lento menee hyvin, ja äiti saa shoppaillakseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, nämä matkatavaroiden painorajat tuottaa tuskaa kun tarvii jo niin paljon tavaraa kahdeksi viikoksi ja pakko ajatella kotimatkaakin jos on niitä ostoksia... :D

   Poista
 2. Onko minkä ikäinen vauveli sulla?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3