Ripsienpidennykset

Voi turhamaisuutta! Olen aina miettinyt, että tuohon villitykseen en lähde. Käydä nyt huoltamassa parin viikon välein ripsiään ja maksaa siitä vuodessa ulkomaanmatkan verran? Älytöntä. Nyt on kuitenkin ripset sitten omassakin naamassa.

Kyllähän ne hyvän näköiset monilla on, pakko myöntää. Lisäksi alkoi kutkuttaa ajatus helpommasta laittautumisesta, ei tarvitse välttämättä kuin meikkipohjan. Lapsen kanssa lähteminen on muutenkin jo oma operaationsa, siinä kun vielä äiti kaivaa lähtiessä meikkipussin esiin, kuluu tovi jos toinenkin. Ei se itse meikkaaminen nyt vie kuin varttitunnin, mutta keskeytä se monta kertaa kun taapero on myös vailla meikkipussin sisältöä eikä viihdykään yksin leikkien.

Isosiskolla ehkä saattaa myös olla osuutta tähän asiaan, sillä hän oli käynyt ripset jo aiemmin laittamassa ja oli niistä erittäin innoissaan. Siitä se sitten lähti ja kohta oli jo itsellekin aika varattu.

Ja voin sanoa näin parin päivän totuttelun jälkeen, että tykkään kovasti!  Heti laiton jälkeen kun katsoin itseäni peilistä, ripset tuntuivat kyllä luonnottoman pitkiltä, mutta kun näihin tottui seuraavan päivän aikana, olin jo ihan myyty!

Nähtäväksi jää, miten nämä omalla kohdallani pysyy ja kestääkö lompakon nyörit näin hoitovapaan aikana käydä näitä huollattamassa. Saahan nämä tietysti laitettua myöhemmin uudelleen, nimittäin helpostihan näihin jää koukkuun ja omat ripset ei näiden jälkeen varmasti tunnu enää miltään.

Rajausten teko on näiden kanssa kyllä hankalampaa, mutta toisaalta niitä ei taas näiden ansiosta tarvitse arkimeikissä edes tehdä. Totuttelua vaatii myös kasvojen pesu, ettei vahingossa hankaa ripsiä.

Löytyykö sieltä ripsienpidennyksiin hurahtaneita?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3