Sadepäivän minishoppailua Kuopiossa


Blogi löytyy nyt myös Facebookista, laitan sinne uudet postaukset ja välillä mahdollisesti jotain bonusmatskuakin... ;)

Meneepä nämä päivät taas äkkiä. Torstaina oli sateeton päivä. Sen kunniaksi sovittiin leikkitreffit kaupunkiin, mutta poikettiin sitä ennen vielä markkinakadulla ja hakemassa jäätelöt, kun aurinkokin malttoi tulla esiin! Alkoi itsellä pehmetä pää sisälläolosta, kun niin monta sadepäivää oli takana, varsinkin kun yksi nimeltämainitsematon on ollut kiukkuinen. Kaverina hiekkalaatikolla Neelalla oli vain pari päivää nuorempi miehenalku. Piristi kyllä omaa päivää taasen!

Keskiviikkona lähdin äitini houkuttelemana Kuopion Matkuksen ostoskeskukseen. Samassa yhteydessä on Ikea, jonka kiersimme läpi ja kävin muutamassa vaatekaupassa, joista löysin perusfarkut ja t-paidan. Nykyään olen tullut tarkemmaksi siitä, millä vaatekaappiani täytän ja samalla poden kriisiä siitä, että kaupat on täynnä makkarankuori-nyöri-tissi-napatoppeja, jotain minimaalisia kankaanpaloja eikä uskalla edes kuvitella miltä ne näyttävät päällä.  

Tyttö viihtyi kyllä vilinää ja värikkäitä asioita katsellen. Matkus on kyllä erittäin hyvin ottanut lapsiperheet huomioon, sieltä löytyy nimittäin ihana kodikas perhehuone, joka on tarkoitettu lasten ruokailuun, vaipanvaihtoon ja rauhoittumiseen. Tilasta löytyy pieni keittiö ja iso ruokaryhmä, kävin heti tuonne tultuamme syöttämässä Neelan ja vaihtamassa vaipan pitkällä hoitotasolla, josta löytyy useampi vesipiste ja hoitoalustoja. 


Perhehuoneesta löytyy myös nojatuoleja ja sohvia, joissa voi imettää ja levätä. Leikkinurkassa on Ikean sponsoroimia leluja, joita Neela hetken sai katsella ennen kuin lähdettiin kiertämään kauppoja. 

Ostoskeskuksessa oli ainakin kaksi lasten leikkialuetta käytävällä miniliukumäkineen ja kiipeilytelineineen. Pikkuisten viihtyminen kyllä on tuolla paikassa taattu! Neela oli välillä äitini ja tätini mukana, joten sain ihan rauhassa kiertää muutaman kaupan yksinkin.

Ikeassakin Neela viihtyi, välillä rattaissa ja välillä ostoskärryissä istuen. Lasten osastolle tultaessa hänellä kyllä silmät pyöristyi ja alettiin tohkeissaan osoitella kaikkia leluja. Loppusalla tyttö alkoi näyttää väsymystä ja nukahtikin pian rattaisiin, kiersimme kaupan loppuun ja kävimme vielä syömässä lihapulla-annokset, jossa Neelakin sitten heräsi jo syömään.Illalla olimme takaisin kotona, Neela ehti vielä yöpuku päällä tutustua uuteen leluunsa, ennen kuin syötiin iltapalat ja tehtiin iltapesut ennen nukkumaanmenoa. Seuraava yö meni aika levottomasti pyörien, olisiko tytöllä ollut jännittävä päivä? ;) Omatkin ostokseni näkyvät ylempänä, farkut ovat Gina tricotin Mollyt, joista googlettamalla löytyi kehuja. Tähän asti olen vannonut dr.denimien nimeen, mutta perusversiot alkavat olla kulahtaneita ja nämä vaikuttivat yhtä mukavilta ja joustavilta. 

2 kommenttia

  1. Meidänkin seura oli aika jees ;-) Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä kuulla!! :D Otetaanpa uusiksi viimeistään kun me kotiudutaan reissusta, sehän on silloin jo elokuu, apua miten kuluu nämä kesät aina yhtä nopeasti.. :o

      Poista

Kiitos kommentistasi <3