Vaaleanpunaiset 1-v. juhlat

Neelan suuri päivä oli 8.6., mutta juhlat pidettiin seuraavana lauantaina. Oli mukavat pippalot, sukulaisia ja pari omaa ystävääni kävi kakkukahvilla. Herkkuja jäi liikaa yli ja Neela oli ihmeissään paketeista. 

En alkanut miettiä mitään erityistä teemaa, tältä kylältä on tuo koristeiden ja synttärivermeiden saatavuus muutenkin niin rajattu. Ullanunelmasta sain paljon mieluisia juttuja ja väreinä oli vaaleanpunaista, valkoista ja ripaus kultaista. Tarjolla oli muunmuassa juustokakkuja pilttipurkeissa, cake popseja, pikkuleipiä, voileipäkakkua, itse tehtyjä karjalanpiirakoita ja koko kahvipöydän kruunasi vaaleanpunainen kermakakku.

Kakun koriste, tuo viiri, oli diy-idea, joka oli tosi helppo toteuttaa. Siihen tuli kaksi cake pops-tikkua, joihin solmin kultaisen langan ja kartongista leikkasin viirilippujen muotoisia paloja. Noissa lipuissa on vastakappaleet ja ne liimasin sitten yhteen niin että lanka jäi väliin. Sitä ennen tietysti laitoin kirjaimet paikoilleen, jotka ostin Suomalaisesta kirjakaupasta. 


Itse lahjoimme tyttöä potkuautolla, pallolla, nuppipalapelillä ja soivalla talolla. Pallosta hän oli oikein innoissaan ja nyt kun näkee jossain edes vähän pyöreää muistuttavan esineen, tulee suusta hienosti"pa, paa"! 

Muita lahjoja oli mm. soiva kirja, jonka Neela sai siskoltani. Katselin sitä itsekin kirjakaupassa. Ihania perinteisiä lastenlauluja säestyksen kanssa! Enhän minä muista noiden lastenluritusten sanoja alkuunkaan, joten loistava lahja oli meille tämä kirja. Ainoa huono puoli, että sivut ovat hennot paperiset, joita Nepu haluaisi kovasti käsitellä. Toinen täti toi kengät, eikä ihan mitkä tahansa popot, vaan vaaleanpunaiset converset! 

Sitten tuli kaksin kappalein nukkeja, legoja, palikkatorni, Puppe-äänikirja, musiikki dvd, vaatetta... Unohdinkohan jotakin? Isoimpina lahjoina oli vanhempieni osallistuminen turvaistuimeen ja miehen vanhemmat ostivat meille matkarattaat. 

Kävimme myös valokuvauksessa, mutta emme ole tehneet vielä lopullista valintaa kuvista, ne nimittäin onnistuivat loistavasti ja on hieman valinnan vaikeutta. Itse en tyttöä ehtinyt synttärimekossa kuvaamaan ollenkaan, mitä nyt juhlien aikaan tuli otettua jotakin nopeita otoksia puhelimella, kun tyttö poseerasi sukulaisten kanssa. Mekko oli aivan ihana vaaleanpunainen tylliunelma, tilasin sen Lindexin verkkokaupasta, koska Kajaanin myymälästä sitä ei löytynyt. 


2 kommenttia

Kiitos kommentistasi <3