10 muistoa heinäkuulta


1. Tonin kesäloma starttasi heti heinäkuun alussa. Olimme alkajaisiksi Suomussalmella mummuloissa muutaman yön.

2. Teimme kuun alussa äitini kanssa minireissun Kuopion Matkukseen ja Neelan kanssa ensimmäistä kertaa myös Ikeassa.

3. Heinäkuun 15. nousimme lentokoneeseen ja muutimme Helsinkiin kahdeksi viikoksi.

4. Neela sai ainakin istua rattaissa tarpeekseen, kun kävelimme paljon keskustassa, Korkeasaaressa, Suomenlinnassa, Linnanmäellä...

5. Reissu haukkasi aika hyvin myös säästöni, kun tuli shoppailtua niin omaan kuin Neelankin vaatekaappiin täytettä. Lisäksi lukuiset syömiset ulkona ja kahvittelut kahviloissa pitivät huolen että kotimatkalla lompakko oli keveä. ;)

6. En muistanut, että huvipuistossa saa jonottaa neljäkymmentä minuuttia yhteen laitteeseen. Siskon porukka tuli Helsinkiin samaan aikaan, joten heidän kanssa kävimme Lintsillä ja vaikka meni koko päivä, ei silti varmaan ehditty käydä kuin kymmenen laitetta. Ja miten säälittävän lyhyitä nuo ajat noissa vempaimissa ovatkaan! Kyllä Särkänniemi hakkaa Linnanmäen kuus-nolla, ja taitaa Powerpark mennä myös ohi, vaikka siellä vasta kerran olen käynyt.


7. Reissussa Neela nukkui päikkäreitä todella huonosti rattaissa, korkeintaan puoli tuntia kerrallaan. Ymmärtäähän sen toisaalta, ettei tuolla vilinässä ihan yhtäkkiä totu lapsi nukkumaan.

8. Loppukuusta mieli oli haikea, toisaalta oli kiva palata jo kotiin mutta kaksi viikkoa meni nopeammin kuin metro Sörnäisistä Kamppiin! ;)

9. Viimeisenä viikonloppuna reissusta paluun jälkeen oltiin vielä Suomussalmella. Äiti teki mansikka-mustikkatortun minulle vanhenemisen kunniaksi ja sunnuntai-iltana iski vielä siivousvimma kotona.

10. Aloitin Mammalandian bloggaajana.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3