3h+k

Meidän rivitalokolmio kätkee sisäänsä reilut seitsemänkymmentä neliötä. Olemme asuneet tässä yli vuoden. Tämä ei ole se unelmien asunto, täällä on liian pitkä eteiskäytävä, liikaa ahtaita kulkureittejä, liikaa seiniä. Täällä on kuitenkin tilava keittiö, säilytystilaa kohtuullisesti ja minua miellyttävät pinnat lattiaa lukuun ottamatta. Päiväunia näen vähintään 80 neliötä käsittävästä neliöstä, vaaleasta kokonaisuudesta, harmaanruskeista lankkulaminaateista ja tilavasta olohuoneesta. 

Viikkosiivouksen jälkeen, kaikki suunnilleen siellä missä pitää eikä Neponen ole ehtinyt puuttua sisustukseen. 
PSSST! Koska hifistelijä ja sisäinen perfektionisti minussa nosti päätään, blogi toimii nyt osoitteella http://www.rosajaneponen.com! Vanha osoite toimii kyllä toki edelleen, sieltä vaan teidät uudelleenohjataan tähän nykyiseen osoitteeseen.

Blogini löytyy myös Facebookista.

8 kommenttia

 1. Voitais muuttaa teille vaikka heti! Upeita yksityiskohtia <3 Ja ihanan valoisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos! :D Valoisuutta ei voi kyllä koskaan olla liikaa, kunnon huonekorkeus ois myös ihan jees sen tilantunnun ja valoisuuden kannalta. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sen valinta kyllä osui nappiin, ei vielä vuodenkaan jälkeen kyllästytä!

   Poista
 3. Voi kun saisi itsekin ryhdistäydyttyä yhtä hyvin tuossa taulujen ripustelussa! Meillä seinät ammottaa tyhjyyttään, vaikka kolme vuotta ollaan jo asuttu nykyisessä asunnossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin hyvin tunteen! Maailman ärsyttävintä touhua, varastossa on hirveästi ylimääräisiä kehyksiä mutta ikinä ei satu olemaan sitä tarvittavaa kokoa! Saati sitten se oikean kohdan ja kiinnityksen miettiminen... hirveä prosessi saada pari taulua seinälle. :D

   Poista
 4. Hei! Hieno lautatapetti! Mistä olet sen ostanut? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3