Ensiaskeleita


Nyt ne sitten voidaan kai sanoa otetuksi, ensiaskeleet! Tyttö on jo monesti päästänyt tuesta irti, mutta seisonut vain paikoillaan hievahtamattaan. Tänä viikonloppuna hän on uskaltautunut liikuttamaan jalkojaan useaan otteeseen ja ottanut useita, huojuvia taaperoaskeleita kovin muikea ilme kasvoillaan.  

Viime viikolla ehdin jo ajatella että nyt iski joku eroahdistuskausi, kun meillä asui kiukkuinen pieni tyttö, isikään ei kelvannut. Neela oli salaman nopeana lahkeessani jos erehtyi jäämään liian pitkän matkan päähän. Yötkin olivat tuolloin tosi levottomia, sängyssä kontataan puoliunissaan ja monta kertaa yössä täytyy rauhoitella itkevää taaperoa. Nyt alkaa olla jo oma itsensä, tämä on kyllä yhtä vuoristorataa. ;)

Meillä oli perjantaina neuvolakontrolli. painoa oli tullut neljäsataa grammaa ja pituutta neljä senttiä kesäkuulta. Meille varattiin tämä ylimääräinen aika, kun kasvu oli hidastunut, mutta tällä hetkellä se näyttää menevän taas tasaisesti. Outoa ajatella, että ensi neuvola-aikana olen jo palannut töihin. Mitä lähemmäksi tuota mennään, sitä enemmän vatsassa nipistää. Jännitys ja ennenkaikkea suuri haikeus. Minun tärkein tehtäväni olisi olla tytön kanssa kotona, mutta mahdollisuuksia ei siihen pidempään ole. Toivottavasti ei kuitenkaan tule enää mitään vierastusvaihetta, se vasta olisi kauheaa jos sellaisen kourissa pitäisi murunen jättää vieraan luokse. Luojan kiitos, Toni on vielä kuusi viikkoa kotona minun töihinpaluun jälkeen, ehtii vähän totutella itsekin tuohon työelämään ennen kuin iskee uusi mullistus vasten kasvoja.


Perjantaina tuli myös tieto, että pääsimme muskariryhmään, johon laitoin hakemuksen! Se alkaakin jo ensi torstaina, kyllä piristää kummasti että päästään yhdessä taaperon kanssa aloittamaan harrastus!

Viime viikolla sain aikaiseksi vaatehuoneen järjestelyn, eihän se iso homma ollutkaan, kun sen sai alkuun! Hoitopöytä odottaa uutta kotia, johon se pääsee tänään. Sitten olisi vielä operaatio työpöydän siirto makkariin ja pinnasänky sieltä pois! Sitten kun aikanaan Neelan omaan sänkyyn siirrämme, hän muuttaisi sitten myös omaan huoneeseen nukkumaan. Tämän muutoksen myötä saamme kuitenkin vihdoin vähän parempaa selkeyttä tähän järjestykseen ja ihan oikean lastenhuoneen. Työpöytä ja tietokone makkarissa vaan ei ole ajatuksena oikein houkutellut, mutta parempi niin päin.

Viikonloppu on mennyt suurimmaksi osaksi sadetta sisällä pitäessä. Muuten syksy passaa minulle oikein hyvin, mutta tämä on yksi miinuspuoli! Olisi kiva ulkoillakin, varsinkin viikonloppuna kun on enemmän aikaa Toninkin ollessa kotosalla. Päästiin me eilen käymään aamusta leikkipuistossa, välikausihaalarissa! Ei ollut yhtään liikaa, oli niin syksyisen raikas ilma. Illalla kävi Neelan mummu ja ukki, Tonin vanhemmat, reissusta palatessaan kylässä. Nepu meni yöunille jo yhdeksältä, koska päikkärit eivät maistuneet varttituntia pidempään. Nyt aloitellaankin sitten uutta viikkoa, taas jälleen kerran. Tyttö päikkäreillä parhaillaan ja käytin tilaisuutta hyväksi tulla julkaisemaan postauksen.

Tarkkasilmäiset varmaan huomaavat, että blogin ulkoasu on muuttunut ja olen säätänyt sitä tässä hiljattain useaankin otteeseen. Nyt olen vihdoin tyytyväinen! Minulle, graafista viestintää opiskelleena, ulkoasu on hyvin tärkeä asia nettisivussa tai missä "näkyvässä" tuotteessa vain. Omasta sivusta tai tuotteesta kun on kyse, asia vaivaa niin kauan kuin on itse tyytyväinen ulkonäköön. Itse miellän ulkoasun myös hyvin tärkeänä ensivaikutelman luojana, eli kun luen blogeja, ilme vaikuttaa kokemukseeni kyseisestä blogista. En ole koskaan perehtynyt blogikoodauksen saloihin, nettisivuja olen tehnyt jonkin verran. Totesin kuitenkin, ettei minulla ole aikaa eikä kärsivällisyyttä alkaa opetella itse noita juttuja, luultavasti taidotkin olisivat jossain vaiheessa loppuneet kesken. Niinpä menin matalimman aidan kautta ja hankin blogille ulkoasun Etsystä ja hitsi kun oli helppoa ja vaivatonta! Hintakaan ei päätä huimannut, joten jos uudistusta blogiinsa haluaa niin sitä voi saada hyvin pikkurahalla. :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3