Pieni metsäretki & flunssakuulumisetKurkkukipu, migreenipäänsärky, heikotus. Siinäpä kaikki eilisen olotilat. Viikonloppu oli rentouttava ja mukava, mutta taisin saada ikävän tuliaisen flunssan muodossa. Lähdin jo torstaina vanhempieni luokse ja Toni tuli perjantaina perässä. Molemmissa Neelan mummuloissa käytiin ja sunnuntaina palattiin kotiin. Näytti aluksi, ettei ulos ole asiaa, mutta onneksi sade piti hetken taukoa ja pääsin taltioimaan alkusyksyn maisemia kamerallekin.

Eilisen pysyttelin aika tarkkaan vaakatasossa. Aamulla heräsin kovaan kurkkukipuun, yritettiin Neelan kanssa touhuta ja syödä aamupalat. Tyttö tykkää myllätä sängyssä peittojen ja tyynyjen kanssa, joten linnottauduttiin sänkyyn päikkäriajan lähestyessä ja sinne nukahdettiinkin molemmat. Illalla olo huononi entisestään ja kurkkukivun tilalle vaihtui kamala päänsärky ja heikotus. Tänäaamuna onneksi päänsärky oli poissa, mutta nessuille alkaa olla tarvetta ja fiilis on erittäin väsynyt, vaikka yö tuli nukuttua hyvin, sen jälkeen kun särkylääkkeen vaikutus pääsi vauhtiin.

Huomiselle olisi ollut leikkitreffitkin suunniteltuna ja tänään oli tarkoitus leipoa juustokakku, mutta taitaa nämä suunnitelmat siirtyä, niin paljon kuin odotinkin molempia. Ei taida auttaa edes toive, että Neela olisi säästynyt flunssalta, pientä nenää on saanut pyyhkiä tänäaamuna jo moneen otteeseen. Harmituksen määrä on korkea! Toivotaan kuitenkin pikaista paranemista meille!

Neela nukahti juuri äsken päiväunille ja kovasti olisi haluttanut itsellä tehdä samoin, mutta tänään on pakko saada postitettua paketti, joten piti alkaa pakkaamishommiin. Yksi kameran objektiivi vaihtaa nimittäin omistajaa, jolle ei itseltäni löydy käyttöä. Sen sijaan yritän etsiä itselleni valovoimaisempaa yleisobjektiivia, minulta kun löytyy nyt vain 50mm ja 85mm. Sisätiloissa tulee seinät vastaan väkisin! Se 30mm. olisi hyvä lisä, näihin kiinteäpolttovälisiin jo totutelleena.

Luonnoksissa odottelisi jokunen postausidea, mutta tällä hetkellä ajatus ei kauas kulje ja olotila suosisi makuuasentoa. En myöskään halua saada uutta migreeniä tietokoneen näytön tuijottelusta, joten otan hetken levon kannalta. Tämän postauksen kuvat kertovat tarinan metsäretkestä lapsuudenkotini mustikkamaille. <3Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3