Tämän viikon 7 positiivista

1. Neelan huoneen uusi järjestys
Yksi tilaa vievä elementti, nimeltään hoitopöytä, on siirtynyt uuteen kotiin ja näin olemme saaneet huoneeseen väljyyttä. Vähän haikealta tuntui luopua niin olennaisesta vauva-ajan tavarasta, mutta eihän meillä enää vauvaa ole. Inspiroiduimme miettimään vähän järjestystä uusiksi. Alunperin oli tarkoitus siirtää hirveä tietokonehärdelli makkariin, mutta lopulta se jäikin vielä Neelan huoneeseen. Koska tyttö nukkuu vielä perhepedissä meidän kanssa ja itse valvon ja istun koneella hänen mentyä jo yöunille, olisi tämä ollut vähän hankala yhdistelmä herkkäuniselle nukkujalle. Oli nieltävä tappio ja mietittävä asioita vähän uusiksi. Loppujenlopuksi saimme järjestyksestä kuitenkin ihan kivan ja tietokonekaan ei ensimmäisenä pomppaa silmille, kun huoneeseen astuu. Jos sitä joskus raskisi luopua pöytäkoneesta ja siirtyä läppäriin, se olisi jo melkoinen saavutus. ;)

2. Salkkarit
Pettämätön arki-iltojen ja syksyn piristys! Puoli tuntia saippuaa joka ilta, oli mukava yllätys kun maikkari oli aikaistanut tämän alkamista!

3. Taaperohellyys
Kuvakin sen kertoo. Taaperohalit on vaan silkkaa rakkautta.

4. Muskari
Neela ei vielä oikein päässyt jyvälle laulamisen ja leikkimisen hauskuudesta, ainakaan ensimmäisellä kerralla. Tytöllä taitaa olla pientä eroahdistuskautta ilmassa ja läheisyyttä haetaan tiheällä roikkumisella äidin helmoissa. Katsotaan jos ensi kerralla alkaisi jo olla vähän hauskempaa, yhteinen mukava harrastus olisi omiaan piristämään syksyä kerran viikossa.

5. Mummulaan!
Otin Neelan kanssa pienen varaslähdön ja tultiin vanhempieni luokse jo torstaina Muskarin jälkeen. Automatka kahdestaan tytön kanssa meni onneksi hyvin, olin varautunut maissinaksuilla, joita aina tarvittaessa työnsin takapenkin turvaistuimeen, pieni käsi ne tyytyväisin mielin otti vastaan. Välillä kuului vähän isompi rouskutus, meniköhän jokunen koirankin suuhun? 

6. Converset 
Vanhempani olivat juuri itsekin kotiutuneet reissusta ja äiti oli tuonut minulle tuliaisia laivalta, kun oli bongannut aidot Converset alennuslapuilla varustettuna. Nyt on tytöllä ja äidillä saman merkin popot!

7. Lauantaipäikkärit
Yöunet ovat viimeaikoina jääneet omalla kohdallani pari tuntia liian lyhyiksi. Tulee valvottua vielä tytön nukkumaanmenon jälkeen jokunen tunti eikä uni meinaa silti tulla silmään kun viimein painuu petiin. Aamulla väsymys on käsin kosketeltavissa ja aamutoimet menevät tokkuraisissa fiiliksissä. Eikä illalla taas olla yhtään sen viisaampia nukkumaanmenon suhteen. Harmaa ja sateinen lauantai houkutteli nukahtamaan Neelan viereen ja unet venähtivät parituntisiksi. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3