10 muistoa elokuulta

 1. Neuvolakontrolli tytön kasvun hitauden takia. Kesäkuusta oli kuitenkin senttejä ja grammoja tullut, ja tahtikin jo normaalimpi kasvun suhteen.
 2.  Taas vähän itkuista kautta eletty. Uusia hampaitakaan ei näy, joten saamme vain arvailla kiukun syytä.
 3. Ensimmäinen syysflunssa rantautui mummulareissulta. Onneksi tuli vain minun riesakseni.
 4. Muskari alkoi. Ekalla kerralla huono päivä, mutta toisella kerralla päästiin jo fiilikseen!
 5. Tukkakyllästyminen reuhkan kasvettua liian pitkään mittaan. Mietiskelyt aloitettu, mitä tälle seuraavalla kampaajakäynnillä tehdään, vai annanko vaan vapaat kädet.
 6.  Neelan huoneen järjestys muuttui hoitopöydästä luopumisen myötä.
 7. Sisustus- ja pieniä remppahaaveita noussut päähän, mutta tällä hetkellä ei ole mahdollisuuksia kaikkea toteuttaa. Sen sijaan olen innostunut toteuttamaan pieniä diy-juttuja.
 8. Pari diy-hommaa toteutinkin jo, nimittäin esittelemäni pillikranssin ja toinen oli muistitaulu valurautaverkosta. Se pääsi tietokonenurkkaa piristämään. Sain vielä erittäin hyvää asiakaspalvelua etsiessäni tarpeita K-raudasta! Vähän vaiheessa on vielä tuon taulun somistaminen, mm. sopiva lamppu pitäisi löytää tuohon kiinnitettäväksi.
 9. Leivoin pitkästä aikaa ja testiin lähti pätkisjuustokakku. Loppukakulle vaan kävi vähän hassusti, nimittäin se päätyi lattialle! Olin nostamassa sitä jääkaappiin ja jotenkin irtopohjavuoan pohja pomppasi yli ja kakku rähmällään pitkin laattoja! Onneksi makeakiintiö oli jo saatu täyteen ja roskikseen meni vain puolesta puolet.
 10. Oli oikeastaan vähän vaikeuksia miettiä tätä koostetta, koska kuukausi meni taas kerran niin vauhdilla ja oli aika tasaista menoa. Pari mummulaviikonloppua, siilien bongailua iltakävelyllä ja hiekkalaatikkotouhuja.

4 kommenttia

 1. Siilit on suloisia♥ Ja miten se aika aina juokseekin niin nopeasti? Pian on taas uusi kuukausi, vaikka vastahan tämäkin alkoi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on, meidän lähiympäristössä niitä on vielä paljon, joten mukava käydä iltakävelyllä siilibongauksella! :D Ja KYLLÄ, ajankulu ahdistaa välillä hirveästi! Vastahan minä jäin äitiyslomalle, nyt jo pitäisi kohta viedä tyttö hoitoon!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3