Astetta blondimpi longbob

Perjantaina päivitettiin tukkaa ja pitkään mielessä muhinut longbob-idea toteutettiin. Liukuvärjätty, vaalea latva katkesi lähestulkoon kokonaan ja päähän jäi roikkumaan oman väriset haivenet. Ei pitkäksi aikaa tosin, vaan koko päähän laitettiin vaalennusta.

Ensialkuun tämä pituus tuntuu todella lyhyeltä. Menee varmasti hetki aikaa tottua, mutta ennen kaikkea olen odottanut lyhyemmän mallin helppoutta ja sitä tuuheutta, josta ei ohuessa, pitkässä latvassa ollut tietoakaan. Värjäyksen yhteydessä tehtiin myös Fibreplex -hoito, jota jatkan kerran viikossa kotona. En tiedä, johtuuko siitä vai mistä, mutta tukka on todella pehmeä ja liukas, ehkä jopa liiankin. En nimittäin saa näissä kovinkaan hyvin laineita tai kiharoita pysymään. Joskus suoristusrautalaineet pysyivät tukassa kaksi, jopa kolme päivää, mutta nyt tuntuu että laineet ovat tunnissa suoristuneet melkein olemattomiin. 

Omaa väriä jätettiin hieman näkyviin, koska en halua aivan tasaista väriä. Nyt kuitenkin tuntuu, että punapigmentti puskee niin tehokkaasti läpi, että tukka vetää keltaiseen päin. Ennen minulla on siis tyvessä ollut aina vain oma väri, olen vaalentanut pelkästään latvaa. Nyt oli ensimmäinen kerta, kun vaalensimme koko tukkaa, joten ei ehkä ensimmäisellä kerralla voi odottaakaan ihan kirkkaanvaaleaa lopputulosta. Projekti kuitenkin jatkuu joulukuun alussa, jolloin kirkastamme ja vaalennamme lisää, ehkäpä joukkoon lisätään myös vähän omaa sävyäni tummempaa, joka kuulosti minusta hyvältä idealta. Oman punertavan sävyni voisin tästä eliminoida vaikka kokonaan, kokeilla ainakin miltä kirkas vaalea ja vähän viileämpi sävy itsellä näyttäisi.


 Nyt alkaa vielä otsatukan kasvatustalkootkin. Minulla on ollut taas todella kauan otsis ja vaikka siitä pidänkin ja se tuntuu sopivan itselle, alan vaihtelun vuoksi kasvattaa sitä pois. Odotan sitä ärsyttävää tukka silmillä -vaihetta ja kaikenlaisia pinnivirityksiä vähemmän innolla, mutta kuten sanottu, ehkä se otsatukattomuus toisi vähän vaihtelua.

Eilen palasin töihin ja työvuorolistoilla on, kuten oletinkin, pelkkää iltavuoroa ensimmäistä päivää lukuunottamatta. Hieman ahdistaa ajatus, että tyttö on iltapuuhissa ja menossa nukkumaan, kun itse tulen kotiin. Aamu taas menee töihin valmistautuessa, mahdollisesti ruuan laitossa ja kotihommissa. Nyt tosin aivan varmasti osaa eri tavalla arvostaa vapaapäivinä sitä läsnäoloa tytön kanssa. Ensimmäinen päivä oli isillä ja tytöllä mennyt hyvin, mutta päiväunille tyttö ei suostunut. Hän on niin tottunut siihen tissitainnutukseen, ettei oikein osaa nukahtaa muuten. Rattaissa oli silmät meinanneet lipsua, mutta loppujenlopuksi vastaantulevat, haukkuvat koirat olivat sitten häirinneet ja saaneet tytön virkistymään uudestaan.

Nyt olenkin tekemässä töihin lähtöä ja kotonapa ollaan vasta kahdeksan jälkeen, huomenna puoli kymmeneltä. Torstai ja perjantai vapaata ja tiedossa ainakin muskaria, katsotaan mitä muuta mukavaa keksittäisiin vapaiden piristykseksi!

Neulatakki - H&M, paita - Vero moda, farkut - Dr.denim, kaulahuivi - H&M, laukku - MK

8 kommenttia

 1. Tuo on kyllä niin hyvännäköinen!! :) Superkaunis oot muutenkin <3

  VastaaPoista
 2. Noi hiukset sopii sulle super hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Hienot hiukset, ja kaunis olet. Ja tyttärellä on kyllä niin äitinsä silmät. Kiitos ihanasta blogista, joka tuo juuri sitä kaivattua piristystä keskellä arkea! Tsemppiä työn aloitukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ja kiitos myös aivan ihanasta palautteesta, olen hyvin otettu! :) <3

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Ikääsi en tiedä ja vain kuvia sinusta jokusen nähnyt täältä blogistasi, niin sanoisin, että vaaleammassa värissä näytät nuoremmalta :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3