DIY - pillikranssi

 Perjantain mukavat ilta-askartelut tuottivat tällaisen lopputuloksen! Kyseessä on Paapon blogista löytämäni pillikranssi ja tähän on olemassa myös video youtubessa, joka oli todella selkeä. Kertaakaan ei meinannut sormi mennä suuhun eikä edes hermot olleet vaarassa tuhoutua, vaan tämä oli kiva, helppo ja suhteellisen nopeakin tehdä, vaikka näyttääkin monimutkaiselta.

Tarpeet taisivat olla kympin luokkaa ja mielestäni tuli nätti kranssi syksyksi ja lähempänä joulua voisin tähän kokeilla virittää vielä valotkin. Kranssi päätyi olohuoneen tauluhyllyyn, joka on kaivannut jotain piristystä, taulutkin ovat tuossa olleet "väliaikaisella" paikalla kun uusin vähän koristeiden paikkoja. Kehykset ainakin nyt voisivat olla samaa väriä, mutta sain jokin aika sitten tauluista hetkeksi tarpeekseni, se on aina yhtä sähellystä kehysten ja paikkojen miettimisen kanssa.

Sanoisin, että tällaisia nopeita ja mukavia askarteluideoita kaipaan lisää! Joten jos sinulla on takataskussasi joku kiva diy-vinkki, niin annahan kuulua! :)

Mitä tykkäsit, oletko itse kokeillut pilliaskartelua?

10 kommenttia

 1. Kaunis kranssi. Itse muutama vuosi sitten ostin pillejä, mutta lopputulos ei ollut ihan noin hieno. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minulta on mennyt aiemmin nämä pilliaskartelut ihan ohi, haluttaisi melkein kokeilla himmeliäkin näistä. :D Tuo video oli kyllä hyvä apu, en tiedä olisiko kuvien perusteella onnistunut näin kivuttomasti.

   Poista
 2. Ihana kranssi ja miten helpolla tuon voikaan toteuttaa <3 Minusta parhaita ideat on silloin kun ei tarvitse ostaa montaa eri asiaa idean toteutukseen :) Ihanaa lauantai iltaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, helposti tosiaan sai piristystä sisustukseen! :) Ja niin se kyllä on, helpommin tulee tartuttua toimeen kun on yksinkertaiset elementit eikä tosiaan tarvitse tarvikkeita metsästää pitkään. :D Ja kiitos samoin sinne mukavia viikonloppuja! <3

   Poista
 3. Wau! Onpas hieno kranssi!
  Ihanaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mukavaa iltaa ja viikonloppua sinnekin!

   Poista
 4. Tuo on kyllä hieno! Voi kun mullakin riittäisi kärsivällisyys tollasen tekoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti riittää, nimittäin mulla jos riittää niin riittää muillakin! :D Video tästä oli tosi selkeä ja alkuun päästyä ei tarvinnut edes sitä katsoa, oli nimittäin saman kaavan toistoa koko ajan ja lopuksi samanlaiset palasen vaan yhdistettiin. :)

   Poista
 5. Onpa ihana idea! Tätä voisin jopa kokeilla, useinkaan mun hermot ei meinaa riittää pieneen näpräilyyn :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3