#Hellyydenosoitus Erisanilta + arvontaErisan lähetti minulle ihanan, syysuutuuksilla varustetun hellyydenosoituksen. Paketista paljastui tuttujen tuotteiden uudet pakkauskoot, 250ml. jättituubi täyteläistä kosteusvoidetta ja 400ml. säästöpakkaus täyteläistä suihkusaippuaa. Lisäksi pääsen vielä testaamaan uutuustuotetta pyykinpesun saralla, nestemäisiä pyykinpesutabletteja. 

Myönnän, että olen todella laiska rasvojen käyttäjä. Kasvot tietysti saavat kosteusvoideannoksensa joka pesun jälkeen, mutta muuten rasvaputelit unohtuvat avata. En pidä siitä rasvan imeytymisen odottelusta. Testasin Erisanin kosteusvoidetta iholle ja tämä oli mukavan "keveän" oloista sekä imeytyi suhteellisen nopeasti! Ei tullut tunnetta, että olisi levittänyt monen sentin rasvakerroksen joka ei ikinä imeydy. Pisteet siis tälle. Talven tullen kosteusvoide tulee välillä tarpeeseen, vaikka ihoni harvemmin kuivalta tuntuu. Tytölläkään ei ole koskaan iho-ongelmia ollut, mutta tämä sopii myös lapsille ja herkälle iholle. 

Suihkusaippua myös soveltuu koko perheen käyttöön ja on itsessään jo ihoa hellivä ja kosteuttava, sisältäessään 33% kosteusvoidetta. Molemmat tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia ja parabeenittomia. 


Pyykinpesutabletit olivat mielenkiintoinen tuttavuus ja nämä niin ikään sopivat koko perheen pyykinpesuun. Helppokäyttöiset tabletit lisätään pyykkikoneeseen, niitä laitetaan yksi tai kaksi kappaletta pyykin määrästä riippuen. Pyykit vain tablettien päälle ja kone pyörimään. Meillä onkin ennestään ollut Erisanin hajusteettomat, nestemäiset pesuaineet käytössä, mutta tablettien kanssa ei tarvitse mittailla nesteitä säiliöihin. joten se tuo nopeutta pyykinpesuun. Pesutabletit eivät sisällä hajusteita, väriaineita, zeoliittia eikä fosfaattia. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen Ympäristömerkki. 

Meillä kaikkien pyykit pestään hajusteettomilla aineilla. Nykyään tuntuu, että hajustettujen pesuaineiden tuoksu on todella voimakas ja joskus ne ovat aiheuttaneet iholleni kutinaa. 

Erisan järjestää Mammalandian seuraajille arvonnan, johon voit osallistua TÄÄLLÄ! Kuusi onnekasta voittaa tämän saman hellyydenosoituksen itselleen, aikaa osallistua on 7.10. asti!  
Yhteistyössä Erisan ja Mammalandia (Facebook). Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3