Luonnonmukaista ja tehokasta puhtautta BioSwipe -sarjalla


Nyt on aika ensimmäisen yhteistyöpostauksen! Pääsin testaamaan kahta HomCaren Bioswipe-sarjan tuotetta. Molempiin mukana tuli myös näppärät suihkepullot, joihin seokset tehtyään pesuaineet ovat aina valmiina. Lähdin mielenkiinnolla mukaan, lapsi- ja lemmikkitaloudessa nimittäin siivous saa uuden merkityksen. Yhä mielenkiintoisemmaksi asia muuttui tuote-esitteen luettuani. Näinkin yksinkertaisessa asiassa, kuin siivous, voi säästää luontoa valitsemalla ekologiset pesuaineet. 

Tuotteista toinen on BioSwipe Multi Clean -niminen yleispuhdistusaine. Esitteessä luvattiin pesuaineen olevan erittäin tehokas ja turvallinen ihmisille ja ympäristölle. Salaisuus piilee probiooteissa, jotka ovat bioteknologialla tuotettuja eläviä mikrobeja. Perinteisiä kemikaaleja ole käytetty lainkaan. Pesuainetta säännöllisesti suihkien hyvät bakteerit valtaavat elintilan pahisbakteereilta! 

Ja se toinen tuote on BioSwipe Fresh Air -hajunpoistajasuihke. Tämäkin oli meille hyvin mielenkiintoinen tuttavuus ja olenkin tuntenut tarvitsevani tällaista! Lupauksena neutralisoida pahat hajut pitkävaikutteisesti. 
Sumutepulloissa on varsin selkeät merkinnät, kuinka paljon pesuainetta ja raikastetta pulloon lorautellaan veden sekaan. Eipähän mene aineita hukkaan! 

Olen toivottoman laiska pölyjen pyyhkijä, mutta kun pakollinen paha on edessä, tykkään käyttää pesuainetta kodin pintoihin tv-tasosta lähtien. Olenkin nyt vakuuttunut siitä, ettei tarvita enää vesisankoa, vaan voin ainoastaan kastella luutua, ottaa Multi Clean -pullon toiseen käteen ja ryhtyä hommiin. Lapsen ja lemmikkien takia myös on mukavaa, että tuote on 100% turvallinen. 

Olen käyttänyt yleispuhdistusainetta kaikkiin pintoihin, keittiöstä vessan tasoihin ja altaaseen. Tehokkuudessa ei valittamista, hanat sai kiiltämään ja ruokapöydän puhtaaksi. Vähän pinttyneemmätkin tahrat sai tasoilta hyvin pois. Olen siis positiivisesti yllättynyt tuotteen tehokkuudesta. Lisäksi pesuaineen ympäristöystävällisyys saa lämpimiä kiitoksia, ylikulutetun maapallomme puolesta ekologiset valinnat ovat tärkeitä. 

Hajunpoistajasuihke pääsi myös heti käyttöön. Meillä ei ole erillistä vaipparoskista enkä tähän päivään mennessä ole saanut hommattua roskista edes vessaan, joten keittiön roskikset toimivat ainoana paikkana jätteille. Ne toki tyhjennetään lähestulkoon päivittäin, mutta välillä tunkkainen haju on kotiin tullessa ensimmäinen vastaantulija. Suihkeesta tulee mieleen raikkaan pesuaineen tuoksu. En kuitenkaan huomaa sen tuoksuvan voimakkaana muuten kuin tuoksutellessani heti suihkuttamisen jälkeen. Mieheltä kommentteja huoneilman tuoksuista olen hänen töistä kotiutuessaan kysellyt, hänelle ole kuulemani mukaan ole tullut mitään merkintöjä hajuaistiin. Pitänee siis minkä lupaakin, vieden hajut mennessään.Kaikenkaikkiaan tuotteet olivat positiivinen kokemus. BioSwipen avainsanoja ovat tehokkuus, taloudellisuus ja turvallisuus. Ensimmäinen kohta on ainakin itselleni siivouksessa se pääasiallinen juttu, keittiön on puhdistuttava ilman hikipäässä hinkkaamista ja siinä tuote pitää hyvin lupauksensa. Koska tiivisteitä tulee veteen laimennettuna hyvin vähän, pullot ovat todella riittoisia, joten taloudellisuuskin toteutuu. Turvallisuudessakaan en lähde väittämään vastaan. ;)

Ainoana miinuspuolena voisin pitää sitä, ettei näitä onnistu sieltä lähikauppareissulta kahmaista kärryynsä. Jälleenmyyjiä löytyy kuitenkin ympäri Suomen ja lähimmän voi tarkastaa HomCaren verkkosivuilta, josta tuotteita onnistuu myös tilata.

Sarjaan kuuluu vielä saniteettitilojen puhdistusaine sekä pyykinpesuaine, jotka vaikuttavat yhtä mielenkiintoisilta tuotteilta.

Yhteistyössä mukana HomCare, (facebooksivut löydät täältä), sekä Mammalandia (jonka facebooksivut täällä). Tuotteet saatu blogin kautta.

Onko siellä kokemuksia tästä sarjasta?Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3