Nahkarotsimutsi

Syystakit
Tällä kertaa mamma astui yksinään kameran taakse ja ajattelin että tehdään vähän rennompaa postausta vaihteeksi, kun on tullut kirjoiteltua paljon näitä pohdintoja. 

Syystakit on kaivettu esiin ja nahkatakkikin päässyt jo käyttöön, se on siis syksy nyt! Kuvat ovat parin päivän takaa ja nakkasin vähän siitä luottoneuleesta poikkeavaa välillä päälle muutamilla kaupoilla käydessämme. Paita löytyi Helsinkin Gina Tricotilta ja farkut myöskin samaa merkkiä. 

Tukkaan on löytänyt tiensä taas nuttura. Huonot hiuspäivät ovat palanneet, joten tämä on se luotettavin pelastuskampaus. Ja helppo, joten siksi sopii minulle! Tämä on se legendaarinen sukkanuttura, johon ohjetta on monestakin blogista löytynyt. Parturiaika odottaa kolmen viikon päästä, en oikein osaa sitä odottaa, koska parin päivän päästä siitä on se pelottava töihinpaluu. Mitä lähemmäs mennään, luonnollisesti sitä enemmän kaikki mahdollinen jännittää. Pitäisi yrittää vielä nauttia viimeisistä viikoista kotiäitinä.

Tukalle pitäisi kuitenkin tehdä jotakin ja olen alkanut ihailla longbobeja! En ole vielä ihan varma, uskallanko antaa lupaa leikata niin paljon, mutta toisihan se helpotusta kihartamiseen ja tukanlaittoon muutenkin. Tämä reuhka on jo niin reippaasti ylipitkä ja latva tosi ohut joten koko tukka näyttää ohuelta. Ei pärjää ollenkaan ilman kihartamista ja toisaalta, se vie hirveästi aikaa ja suoristusrautakiharatkaan ei pysy kunnolla enää näin pitkässä tukassa. 

Syksyn tullen minulle iskee aina sisustusvimma, enkä taida edes olla ainoa. Nyt ei tosin taloustilanne anna myöten uusia koko kolmiota, joten täytyy tyytyä suurimmaksi osaksi vain haaveiluun ja pienen budjetin juttuihin. Kävinkin ostamassa tarpeita, joista ajattelin toteuttaa yhden diy-jutun ja pienenpieni sohvapöydän tuunauskin olisi suunnitteilla. Tulen sitten esittelemään luomuksia, jos ei ihan mene toteutukset pilalle! ;)

Eilen oli äiti kyläilemässä ja oli Neelan kanssa hammaslääkärikäyntini ajan. Käytiin myös kaupungilla ja tein tytölle pari kirpparilöytöä. Tulee ihan liian harvoin käytyä kirppareilla, on aina sellainen olo ettei tästä kylästä mitään löydy, mutta paljon oli tavaraa ja varmasti useammin käymällä tekisi hyviä löytöjä. Eilinen ja tämäkin päivä on ollut Neelan osalta ihan mahtavia, viimeaikojen itkuisuudesta ei ole ollut tietoakaan, aamukin sujui ihanan leppoisasti leikkien ja pihalla piipahtaen. Tultiin vasta muskarista, viime viikolla ei juuri tuon kiukkuisuuden takia uskallettu mennä ja flunssakin oli pahasti päällä. Nyt meni ihan mukavasti, vähän aluksi kyllä tyttöä jännitti ja huuli meinasi muotoutua mutrulle, mutta rentoutui onneksi ja päästiin laulujen makuun! Ihan lempparia on se, kun yhdessä laulussa otetaan peitto ja lapset saa mennä sen päälle vanhempien heiluttaessa suurta harsoa heidän yllään.

Käsittämätöntä, että taas on viikonloppu edessä, eikö eilen ollutkin maanantai?

Onko teillä huonojen hiuspäivien pelastajakampausta? 
Kauluspaita ja farkut - gt, nahkatakki - Vero moda, laukku - MK, Kengät - H&M

6 kommenttia

 1. Lyhythiuksisena olen onnellinen siitä että syksy saapui. Koska silloin huonon hiuspäivän pelastaa aina pipo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä pelastaa, pitäis melkein itsekkin lähteä etsimään uutta pipoa niin voi piilottaa omankin reuhkansa sillä jos ei muu auta! :D

   Poista
 2. Tulin vastavierailulle blogiisi :)

  Tyylikkäänä olet <3
  Mua nauratti, kun sanoit, että tuntuu ihan maanantailta. Mulla oli eilen ihan sama juttu, kun blogiani kirjoitin. Meinasin ensin siinä jutun päätteeksi toivottaa vielä mukavaa alkanutta viikkoa :D Kunnes tajusin missä päivässä oikein mennään. Nää on varmaan näitä kotiäitien juttuja =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailusta ja kommentista! :) Tosiaankin, aina on yksi ja sama perjantai, päivät vilisee silmissä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3