Syksyn värisissä denimeissä


Taas palaan tänne blogiin ihmettelemään samaa asiaa kuin aina, viikonloppua! Nyt on vieläpä sellainen juttu, että tämä on mammalomani toiseksi viimeinen sellainen. Uskomattomalta tuntuu, että lähdin lomalle suuren masun kanssa ja hyvästelin työkavereita. Muistan sen viimeisen työpäivän niin kirkkaan selvästi! Nyt meillä on yli vuoden ikäinen taapero ja lomailtu on yli vuosi, melkein puolitoista. Ensimmäiset työvuorotkin on saatu, voi apua. Toni jää sitten koti-isän roolia hoitamaan kuudeksi viikoksi eteenpäin, kunnes jännitetäänkin sitten seuraavaa asiaa, päiväkodin alkamista. Siitä kirjoitan vielä erikseen ajatuksia lähitulevaisuudessa. 

Kesästä jäi käteen Neelan syntymäpäivät, kahden viikon Helsinkivisiitti ja tietysti tämän blogin syntyminen. Järvivesissä en uinut kertaakaan, kai sekin voi jo jonkinlainen ennätys olla? Tykkään kyllä syksystä, varsinkin vielä kun ei ole räntää eikä liian kylmää. Ampiaiset ovat häipyneet pelottelemasta ja maisemat kylpevät väreissä. Sitten kun alkaa maisemat olla harmaita ja mustia, loskaa ja vettä tulla vaakatasossa, voitaisiinkin hypätä suoraan jouluun ja sitten tuonne maaliskuun loppupuolelle!

Syyspukeutuminen, onko mitään sen parempaa? Nilkkurit, kevyet takit, paksut huivit ja neuleet. Löysin kuvissa komeilevat Dr.denimit hiljattain. Olenkin kaivannut taas jotain uutta väriä sinisten ja mustien farkkujen rinnalle. Nyt voin maastoutua mukavasti tuonne putoileviin lehtiin ja neulasiin. Kuvien nilkkurit tuli minulle tällä viikolla H&M:ltä ja nämä on arkikäyttöön juuri sellaiset, kuin pitikin! Korkeammat korot eivät houkuttele kauppareissuilla ja usein kaupungillekin valikoituu mieluummin tennarit mukavuutensa ansiosta. Nyt on sopivat! 
Tämä aamu on mennyt tytön kanssa pakkaustouhuissa. Olemme taas lähdössä mummuloihin ja toivottamaan äidilleni syntymäpäiväonnittelut. Neela nukahti juuri päiväunille ja alan vielä kerätä viimeiset tavarat kassiin, että pääsemme lähtemään kunhan Toni tulee töistä. Taapero on ollut tänään ihan superhyvällä tuulella, tallustellut perässäni ja tuonut omia tavaroita laukkuun. Jos tällaista olisi joka päivä, töihin lähtö tuntuisi vielä haastavammalta. 

Saatiin keskiviikkona mukavia vieraita ja Neela pääsi tutustumaan vain paria kuukautta vanhempaan tyttöön ja hänen puolivuotiaaseen sisareensa. Taapero myös oppi virallisesti kävelemään, hän asteli itse huoneesta toiseen minun lahkeestani isänsä luo. Sen jälkeen on konttaaminen toisinaan vaihtunut jo omatoimisesti kävelyyn. Keskiviikkoiltana hänellä oli oikein riehakkaat iltavillit, työnsi polkuautoa aisasta ja vilisti ympäri kolmiota, törmäili ja kiljui, "aputa, aputa," luullakseni tarkoittaen "apua." 

Ensi viikon lopulla pääsenkin päivittämään tukkani kampaajan tuoliin. Edelleen olen päätymässä ratkaisuun nimeltä longbob. Saa nähdä tulenko viimehetkellä toisiin ajatuksiin. 

Edellinen postaukseni on muuten ensimmäinen kaupallinen yhteistyö, olin hyvin iloinen päästessäni mukaan testaamaan Bioswipen tuotteita. Huippua, että olen päässyt ihan oikeaan bloggaajatiimiin, Mammalandiaan mukaan ja heidän kauttaan yhteistyöhön sain mahdollisuuden. Mammalandia löytyy myös Facebookista ja marraskuussa juhlitaan yhteisön 2v. bileitä, käykää tutustumassa! :)

Mukavaa viikonloppua!

Neule - Only, Farkut - Dr. Denim, nilkkurit - H&M. 

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi <3