Taaperon syysposeeraukset x 10


Pieni tyttöni pääsi äitinsä valokuvamalliksi jo viikko sitten mummulareissulla. Syksyn parhaita puolia on kaunis, värikäs luonto, joka inspiroi minua tarttumaan kameraan. Sää ja valo sattui olemaan juuri sopiva henkilökuvauksiin, joten tarvittiin kameran lisäksi vain mummu viralliseksi viihdyttäjä-assistentiksi. Keksittiin vielä ottaa kuvaukselliset maitokärryt mukaan, joka toimi myös taaperon nojailutukena ja välillä saattoi levähtää kyydissä. Onnistuneita kuvia tuli ihan mukavasti, tässä parhaimmistoa. 

Etsin edelleen järkkäriini yleisobjektiivia, en ole löytänyt vielä kriteereihini sopivaa. 50mm. objektiivi on ahdas sisätiloissa ja siksi minulla ei paljon sisäkuvia blogiin ole päätynytkään. Jospa löytäisin etsimäni ennen pitkää, jotta pääsisin kuvailemaan eloamme vähän laajemmassa perspektiivissä. Haaveena on aloittaa joskus arkikuvahaaste, joita jo monessa blogissa on ollut, mutta en pääse sitä toteuttamaan ennen linssin löytymistä. Myös jonkinlaista postaussarjaa valokuvauksesta tykkäisin kirjoitella.  

Tykkäsittekö kuvista? Oletteko itse ottaneet lapsistanne syyskuvia?

6 kommenttia

 1. Kauniita otoksia :) tarkoitus olisi huomenna lähteä vähän maatilalle ottamaan omista syyskuvia :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Ja niin suloinen tyttö! <3

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihana nappisilmä♥ Meillä elokuun puolella tuli napsittua lapsista kuvia pellolla samalla kun kuopuksesta tuli otettua 3-vuotiskuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, hänellä kyllä on aika valloittavat suklaasilmät. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3