10 muistoa syyskuulta + arvontamuistutus  1. Viimeisiä hetkiä kotiäitinä, kunnes viimeisellä viikolla koitti töihinpaluu. Tyttö saa olla isänsä kanssa vielä kuusi viikkoa, ennen kuin hoitoarki alkaa.
  2. Tulevaisuuden pohdinta on ollut loppukuun aihe. Suoraansanottuna media-assarin papereita voisi ainakin näillä korkeuksilla käyttää takan sytytykseen, joten olen oikeasti pohtinut, vieläkö pitäisi opiskella jokin ammatti. Taloudellinen puoli on asia sitten erikseen, pitäisi taas kituuttaa pari vuotta opiskelijabudjetilla vieläpä oman asunnon kanssa. Houkuttelisi vain kovasti ajatus, että joskus olisin kokopäiväisesti toimistotyössä säännöllisillä työajoilla.
  3. Taapero oppi kunnolla kävelemään ja nyt mennään jo vakaasti omin jaloin. Itse pitäisi ulkonakin saada mennä joka paikkaan, välillä jäädä ihmettelemään kiviä tai syksyn lehtiä.
  4. Oma tukka sai päivitystä longbobin ja värjäyksen muodossa. Joulukuussa projekti jatkuu.
  5. Ennen kaikki oli niin paljon paremmin. Ainakin puhelinten kestävyyden osalta. Vajaan vuoden vanha Samsung lähti huoltoon akkuongelmien takia. Virtaa ei tule kunnolla eikä se myöskään pysy. Voi olla, että tämä on viimeinen Samsung joka minulle tulee, koska edellisessä puhelimessa oli samaa ongelmaa. Iphonesta tosin ei ole sen parempaa sanottavaa, mitä vanhempieni puhelimista olen kuullut. Heillä näytöt ovat alkaneet reistailla ja akunkestossa niin ikään ongelmia. En tajua tätä nykypäivän Apple-hehkutusta, jos kestävyys on oikeasti tällaista, että puhelin kestää hädintuskin yhtä vuotta. Kai siitä omenankuvasta sitten kannattaa jo maksaa parisataa euroa ekstraa. ;) 
  6.  Syys- ja talvihankintoja tehty, taapero on saanut talvihaalarin ja uusia kenkiä.
  7. Kuun alussa käytiin leffassa katsomassa Bodom. Siitä onkin pitkä aika, kun viimeksi jotain olen käynyt katsomassa, taisipa olla Napapiirin sankarit 2...
  8. Käytiin pariin otteeseen mummulassa, ihasteltiin syksyisiä maisemia ja otin tytöstä syyskuvia.
  9. Saatiin kuulla vauvauutisia. :)
  10. Pääsin toteuttamaan ensimmäisiä kaupallisia yhteistöitä ja teille lukijoille on edelleen Tervaskanto -arvonta käynnissä!

1 kommentti

Kiitos kommentistasi <3