Ensilumi tuli ja suli

Lokakuu alkaa olla paketissa, se onkin hurahtanut ihan hetkessä ja jo kuukausi mennyt jo töiden parissa. Hieman pukkaa ahdistusta, että pitäisi jo tehdä joululahjahankintoja, ettei jäisi viimetippaan. Tonin kolmikymppiset vielä jouluaaton lisäksi, joten ei ihan helpolla pääse. ;) Suunnittelimme reissua Kuopioon ensi keskiviikolle, toivottavasti sieltä saadaan joululahjahankinnat hyvään vauhtiin! Tämä kylä tuntuu kutistuneen ihan olemattomaksi, kun Anttilankin loppu koitti. Myös enemmän valinnanvaraa kaipaan lasten juttuihin, en vielä tiedä, mitä käärin tytölle pakettiin.

Tilasin Neelalle kuvissa esiintyvän Skip Hopin repun hoitoa varten, en voinut vastustaa! Ensi viikko vielä kotona, sitten se alkaa... Onneksi ensimmäisellä viikolla on vain kaksi vajaata hoitopäivää tiedossa. 

Olen viettänyt tänään vapaapäivää, kävimme aamupäivällä kirjastolla nallepäivillä, jossa oli lauluesitys lapsille. Yksi laulu olikin muskarista tuttu ja taapero jaksoi keskittyä sentään sen yhden kappaleen verran. Meille satoi jo toissapäivänä ihana lumikerros ja tyttö pääsi pulkan kyytiin, se olikin mieluista hommaa. Tänään sai sanoa hyvästit lumelle vesisateen ja lämpöasteiden myötä, tervetuloa takaisin harmaus ja pimeys. 

Huomenna odottaa työpäivä, joten lähden tytön kanssa iltatoimille. Neelalle on yrittänyt iskeä flunssaa, en tiedä olemmeko saaneet jo pöpön päiväkodilta, jossa olemme pari kertaa käyneet tutustumassa. Viime yöt ovat olleet aika levottomia, joten aikainen nukkumaanmeno edessä itselläkin. 

Oletteko te jo hankkineet joululahjoja?4 kommenttia

 1. Kyllä olen jo hankkinut muutamia joululahjajuttuja! :) Ihanaa, että joulu on tulossa ♥ Itse lahjojen paketointi tuppaa kyllä jäämään aina lähemmäs joulukuuta, mutta hankintojen tekoa yritän nykyään jakaa eri kuukausille, niin ei käy lompakolle liian raskaaksi ;).

  Noi skip hopin reput on ihania, tekisi mieli tilata meidänkin pojalle :) Tai sitten toivotaan joulupukilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama juttu, vaikka se paketointi on kivaa, se tuppaa aina jäämään myöhemmäksi. :D

   Poista
 2. Mulla on muutama lahja hankittuna, mutta ihan vaan siksi, että tulivat vastaan aleista joskus kesän lopulla. Muuten olenkin sitten tehnyt listoja kaikesta hankittavasta ja tehtävästä :)

  Sulle on haaste mun blogissa: http://kommammaa.blogspot.fi/2016/11/haaste-onnistuuko-joulunaika-ilman.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3