Pikakuulumiset & arvontamuistutusPieni ja pakollinen luova tauko blogin suhteen on ollut takana, jospa tämä joskus tästä tasoittuisi! Arki on mennyt puhtaasti töissä ja kotona, illalla sohva on todella houkutteleva ja väsymyskin iskee aikaisin. Siihen vielä lisätään levottomat ja katkonaiset yöt ja harmaa, kylmä syksy, joten luovuutta saa yrittää kaivaa väkisin esiin, samoin sitä kameraa...

Tyttö heräilee tosiaan öisin muutamia kertoja ja joskus itkee tovin ennen nukahtamista uudelleen. Olen yrittänyt nukkua jopa sohvalla välillä, tuntuu nimittäin että jos en ole lähellä, hän rauhoittuu nopeammin. Itse myös tarvitsen vähintään sen kahdeksan tuntia unta, silti illalla väsyttää jo kuuden tunnin iltavuoron jälkeen. 

Täytyy alkaa miettiä pikkuhiljaa joulujuttujakin, haluaisin ostella lahjat jo hyvissä ajoin, että saa sitten rauhassa odotella joulua eikä tarvitse sinkoilla viimeisillä viikoilla miettien, mitä kenellekin käärii pakettiin. 

Tänään suuntaan taas illaksi töihin, kävimme kaikki ulkoilemassa ja täytyy sanoa, että nyt se kaunein syksy on ohi. Maisema on väritön ja vaatekerroksienkin alla iskee kylmä. Jos tuttuun tapaan se lumi antaa odottaa itseään vielä joulukuuhun, edessä vielä pitkä tovi tätä masentavaa harmautta.

Nämä oli todelliset pika-masistelukuulumiset, yritetään palata asiaan pidemmällä kaavalla pian! Muistuttaisin vielä, että tänään on viimeinen päivä osallistua Tervaskanto-arvontaan!


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3