Tänään tapahtunutta x 51. Vapaapäivä, herätys kello 7.30. Oli kyllä hankalaa saada itsensä pitkästä aikaa noin aikaisin ylös. Ei auttanut kuin tehdä aamutoimet ja lähteä tutustumaan päiväkotiin. Taitettiin parinsadan metrin matka rattailla ja päädyttiin eteiseen, josta löytyi jo Neelankin nimellä varustettu naulakko. Tyttö tutki reippaasti paikkoja ja leluja. Ryhmässä on paljon saman ikäluokan lapsia, oli varmasti taaperon mielestä ihmeellistä kun kavereita oli niin paljon. Mennään perjantaina käymään vielä uudestaan ja pari kertaa ainakin vielä viimeisellä viikolla, ennen kuin tyttö menee ensimmäistä kertaa yksin hoitoon. En kyllä tiedä, miten selviän siitä kun ensimmäisen kerran vien tytön ja lähden illaksi töihin. Eihän siinä montaa tuntia ole, kuin isi tulee hakemaan, mutta silti. 

2. Päikkäreiden jälkeen (itsekin nukahdin pariksi tunniksi, hups...) lähdettiin käymään kaupassa ja eksyin tytön kanssa käymään Lindexillä ja H&M:llä. Sieltähän löytyikin uutta vaatetta sekä sisätossut päiväkotiin. 

3. Lähdettiin kuudelta ulos ja ulkona oli jo todella pimeää! Sen lisäksi vielä harmaata ja märkää. Huh, saa odotella vain talviaikaan siirtymistä, kun pimeys on täällä vieläkin aiemmin. 

4. Säästyttiin ruuan laitolta, kun äitini pakkasi meille eilen ruokaa mukaan. Yritetään nykyään tehdä sellaisia ruokia, joita riittää aina myös seuraavalle päivälle ja tuntuu että aina pyörii ne samat eväät. Tänään päästiin helpolla, kiva välillä näin!

5. Ex-onnelliset pyörimään taaperon nukahdettua, tuo sarja on kyllä koukuttanut minut täysin! Niin paljon erilaisia perheitä ja hahmoja, joka jakso ollut tähän mennessä hyvä ja on saanut nauraakin!

2 kommenttia

  1. Ihanan näköisiä vaatteita, ja toi Ex-onnelliset on muuten ihan huippu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, pitkästä aikaa hyvä sarja jota odottaa, onpahan maanantaihin piristystä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3