Uudenlaista arkea


Täällä on uutta arkea eletty tämä viikko. Blogiin ei ole ehtinyt panostaa, on tullut vain julkaistua valmiina odottavat postaukset. Jospa tämä tästä tasoittuu pikkuhiljaa. On ollut todella outoa olla töissä. Ensimmäisinä päivinä tuntui todellakin siltä, kuin olisin nähnyt unta. Ei sitä voi oikein käsittää, miten nopeasti aika on mennyt, alkoi nimittäin tuntua, ettei olisi ollut poissa ollenkaan. Tuntuu, että paikkani olisi ollut vielä taaperon kanssa kotona ja se olisi kaikkein tärkein homma. Hän on pärjännyt isänsä kanssa varsin hyvin, illan tullen nukkumaanmenoajan lähestyessä on muutaman kerran kysellyt äitiä. Ehdin kuitenkin töistä kotiin, ennen kuin tyttö menee yöunille, juuri ja juuri. Se tässä myös niin kovasti itseäni harmittaa, että sen ajan minkä perheet yleensä viettävät yhdessä iltaisin, minä olen töissä. Nyt Tonin isyyslomalla on tietysti vielä leppoisampaa, kun olemme yhdessä aamulla. Mutta ahdistaa jo valmiiksi ajatus, jolloin Toni on töissä ja aamut olemme Neelan kanssa, yritän valmistautua töihin ja vien hänet hoitoon hetkeksi, kunnes isi palaa kotiin. Ja kun olen kotona, on tyttö taas menossa nukkumaan. Puhumattakaan viikonlopuista, jolloin isi ja tytär jää viettämään vapaata minun suunnatessa töihin. Olenkin nyt kovasti uppoutunut ajattelemaan, mikä oma tulevaisuuteni tulee olemaan ja olen jopa harkinnut vielä yhden ammatin opiskelua, mutta taloudellinen selviytyminen kovin mietityttää. 

Mukava uutinen oli kuitenkin, kun naapurin perhepäivähoitaja pysäytti minut juttusille ja mietimme vielä mahdollisuuksia, josko tytön saisimme hänelle hoitoon. Emme kuitenkaan nykyisessä tilanteessa kokopäivähoitoa tarvitse, joten hän ehdotti meille puolipäiväistä hoitopaikkaa. Tämä saattaisi hyvinkin meillä onnistua ja tarvittaessa saisimme myös äitini apuun, jos tulisi tukala tilanne. Pidän nyt kovasti peukkuja tämän onnistumiseksi, olisi nimittäin niin paljon mukavampi viedä tyttö naapurille pieneen ryhmään ja hän saisi leikkiä omalla tutulla pihalla! 


Parin päivän vapaat ovat menneet leppoisasti kotona, syksytuuli puhaltaa kyllä ulkoillessa jo aika purevasti. Tilasin tytölle H&M:n toppahaalarin, koska valmiiksi hankkimani Reiman puku osoittautui vielä liian suureksi. Uusi haalari nyt sitten kuitenkin taitaa olla hieman liian pientä mitoitusta, joten joudun varmasti vielä vaihtamaan sen kokoa suurempaan. Meillä mahtuu vielä äitiyspakkauksen haalari päälle, joten alkutalvi voisi mennä siinäkin. 

Uusi objektiivikin tuli vihdoin postissa! En ole vielä paljon ehtinyt kuvata, mutta testiajot on suoritettu ja sen perusteella olen tyytyväinen ostokseeni. Olemme lähdössä tänään mummulaan, kun pääsen kuuden jälkeen töistä. Minulla on huimat neljä päivää vapaata, joten tuleepahan ainakin pehmeä lasku tähän työhön totutteluun ja saan nauttia pikku-muorin ja sukulaisten seurasta. 

Tämän postauksen kuvat ovat viime päiviltä, sisällä otetut kuvat ovat uuden linssin testailuja ja sisältää sensuroimatonta materiaalia kotoamme, jossa vallitsee jälleen kerran taaperon aiheuttama kaaostila! Tykkään kovin noista Neelan harmaista sydänleggareista, jotka ovat POP:in kirpparilöytö! 

Muistakaa myös osallistua edellisen postauksen arvontaan, jos Tervaskannon tuotteita kiinnostaisi päästä testaamaan! :)


4 kommenttia

  1. Ihanaa, että siellä on alkanut arki luistaa! :) Isoista muutoksista huolimatta

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti muutos perhepäivähoitajalle onistuu♥ Tuttu ympäristö on kuitenkin pienelle yllättävän tärkeä juttu ja helpottaahan se arkeakin, jos hoitopaikka löytyy mahdollisimman läheltä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3