Isänpäivän juustokakku

Vielä ehtii toivottaa hyvää isänpäivää kaikille iseille! Koko viikonloppu meni omalta osaltani töissä, mutta eilen illalla valmistin juustokakun jääkaappiin hyytymään ja tänään olemme herkutelleet aamulla ja iltakahvilla. 

Tämän kakun ohje löytyy täältä, tosin pohjaan käytin ihan tavallisia digestive-keksejä. Näistä saa helposti niin överi-imelät fiilikset, että digestivet toimivat yleensä pohjalla kaikista parhaiten. Täytteeseen tuli siis valkosuklaa mauksi ja aamulla vatkasin vielä kuohukerman, johon sulatin Fazerin sinistä ja vispailin kerman joukkoon, se levitettiin sitten kakun päälle. Ja oli muuten herkkua! Olen aiemminkin tehnyt vähän erilaisen kinderjuustokakun, jossa tehtiin molemmat, valkosuklaa ja maitosuklaakerrokset liivatteiden kanssa ja hyydyteltiin jääkaapissa. Tämä oli helpompi ja nopeampi tehdä, mutta ei maistunut niin paljon kinderiltä. Tosin ei haittaa yhtään, makuelämys oli silti älyttömän herkullinen, tuo vaahto oli piste i:n päälle.

Lahjoimme taaperon isää t-paidalla ja omalle isälle olin myös toimittanut pienen lahjuksen. Nyt on minun vuoroni aloittaa vapaan vietto pariksi päiväksi, jos saisi tehtävälistaa vähän taas lyhyemmäksi.

Herkuteltiinko siellä isänpäivänä?2 kommenttia

Kiitos kommentistasi <3