Talvitaapero


Nyt se sitten tapahtui. Tyttö jäi hoitoon ja äiti lähti kotiin. Menen vasta puoli kolmeksi töihin ja Toni hakee Neelan kolmelta, joten oli parempi viedä taapero hoitoon aiemmin, että hän ehtii saada lounaan ja vähän tottua hoitokuvioihin. Epäilen kyllä, ettei alas mene muruakaan ruuasta, tuskin päikkäritkään maistuvat. Tutustumiskerrat ovat menneet tosi reippaasti ja alku vaikutti hyvältä kun mentiin, lähti taas heti tutkimaan ja nähdessään lapsia syömässä, kuului innokas "mammaa!" Sitten kun siirryin lähteäkseni ja hoitaja ilmoitti, että mennäänpäs käsien pesulle ja syömään, tyttö pudisti päättäväisesti päätään ja vieraaseen syliin jouduttuaan, alkoi itku. Teki kyllä tiukkaa pysyä reippaana ja vilkuttaa heipat. 

Kumpa itkua ei olisi kestänyt kauaa. Tuntuu vähän typerältä itse tulla kotiin vielä useaksi tunniksi, vaikka voisi viedä tytön vain tunniksi tai pariksi hoitoon. Parempi kuitenkin varmasti näin, että hän tottuu hoitajiin ja näkee, että paikassa voisi olla ihan kivaakin. 

Sai taas eilen vähän kuvausinnostusta takaisin, kun kehtasi vaan laittaa kameran tulille ja ottaa pihassa tytöstä muutamat kuvat. Kauaa ei tuolla ulkona pysty touhuamaan, kun tuuli käy niin navakasti, taaperolla on jo parinkymmenen minuutin jälkeen posket ihan punaisina. Kuopion Name It-myymälästä löytyi kuvissa näkyvä tuubi, joka on tosi kätevä laittaa kaulaan ja nostaa vähän ylemmäs kasvoja lämmittämään. Tämä haalari taitaa kyllä pian jäädä kauppahaalariksi, kun ulkoillessa tarvitaan pian jo villapukuakin alle, joten tiukaksi käy. Ajattelin vaihtaa kaapissa säilöttyyn Reiman haalariin, mutta sisko oli eilen löytänyt kirpparilta myös ihanan Ticketin haalarin meidän koossa! Nyt pitäisi pärjätä talvi hyvin. 

Nyt lähden kaivamaan meikkipussini esille, syömään ja tekemään eväitä töihin, ensimmäinen tunti Neelalla jo hoidossa ohi, enää kolme jäljellä. Itse nään hänet vasta kun toinen on menossa nukkumaan, huomenna vapaapäivä ja tiedossa ainakin muskaria! 


4 kommenttia

Kiitos kommentistasi <3