Viime viikon 5 positiivista
Jostakin syystä valituksen aiheita olisi kertynyt hirveän pitkä lista. Viime viikolla ärsytti aika paljon, kun tuli viesti, että muskarit on peruttu. Varsinkin kun tietää, että kaksi seuraavaa kertaa meneekin itsellä töissä. Täytyy katsoa, jos isi ja taapero viitsisi vaikka bussilla kurvata sinne, kun minullahan se autokin on käytössä. Ja senkin hoksasin vasta eilen. Sitten tuo keli, voisiko olla mitään masentavampaa? Ihanat lumiset pikkupakkaset vaihtuivat sitten veteen ja harmauteen. Ajattelin kuitenkin kaiken negatiivisuuden keskellä koittaa löytää jotain mukavia ja positiivisia juttuja, tässä päällimäiset! Postaus koristeltu sunnuntaifiilis-kuvilla.


1. Viime viikolla taapero jäi reippaana päiväkotiin vilkuttamaan minulle eikä itkenyt ollenkaan. Kolmena kertana hän itki ja oli tosi surullista hänet sinne jättää, mutta ihanaa että näin nopeasti hän on sopeutunut. Hoitopäiviä ei viikossa ole ollut kuin pari, tällä viikolla kolme. Tyttö on nukkunut hoidossa parin tunnin päikkäreitä vaunuissa, syönyt ja touhunnut muiden mukana. Isin tullessa hakemaan ilo on ollut ylimmillään, mutta muille on muistettu vilkuttaa lähtiessä. 

2. Olohuoneen järjestyksen vaihtaminen on ollut mielen päällä, mutta ei sitä ole saatu aikaan, ennen kuin viime viikolla. Meillä on ihan liian pieni olohuone ja ihan liian suuri sohva siihen tilaan ja koko ihan liian ahdas vaikutelma kyllästyttää. Pientä piristystä toi kuitenkin, kun käännettiin huone ympäri ja vitriinillekin tuli himpun verran enemmän tilaa päästäkseen oikeuksiinsa.

3. Laitoin H&M:ltä tilaukseen uuden joulutyynynpäällisen ja punaisen kynttilän, jos ne piristäisi vielä vähän lisää meidän olohuonetta. Ostin myös huonekuusen ja pienen sypressin, en tiedä vielä raivaammeko johonkin nurkkaan tilaa (teko)joulukuuselle. Tuskin siinä koristeetaan pysyisivät viittä minuuttia kauempaa... 

4. Sunnuntai oli ainoa yhteinen vapaapäivä, paistettiin parit joulutortut ja litkittiin glögiä.  

5. Vaukirja-paketti riensi taaperon piristykseksi, joka oli jouluaiheinen. Niitä olemmekin lukeneet ja kuunnelleet jouluisia ääniä. Neela ei ole ennen oikein jaksanut keskittyä kirjan lukemiseen, mutta nyt hän tulee jo syliin katsomaan ja kuuntelemaan. Täytyypä ehkä joulupakettiin kääriä vielä joku kirja, kunhan sopiva löytyy. 


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3