Kaksplussan verkostosta moi!Ilokseni saanen ilmoittaa, että Rosa ja Neponen on nyt osa Kaksplussan blogiverkostoa! Jos alkusyksy meni vähän fiilikset matalalla, ne ovat kyllä nousseet kohisten ja tämä oli vielä ihana piristys kaiken lisäksi. Tulossa kaiketi on alkuvuodesta toinenkin suuri muutos, jota tässä parhaillani järjestelen, siitä lisää hieman myöhemmin. Näiden asioiden sekä lähestyvän joulun lisäksi katse on taas eteenpäin, olisi haluttanut monesti kirjoittaa blogiinkin suunnitelmistani mutta olen mennyt sillä kuuluisalla "pessimisti ei pety" -asenteella, joten olen säilyttänyt kaiken ihan vain omana tietonani. 

Kaksplussan verkostoon siirtyminen tarkoitti, että Mammalandia jäi taakseni. Vaikka siellä olikin ihana porukka, koin parhaaksi mahdollisuudeksi kokeilla suurempaa, tunnettua verkostoa ja saada vähän uutta tuulenvirettä blogille. Toivon, että blogi elää ja kulkee mukanani, kehityn edelleen kuvaajana ja kirjoittajana, joten tämä oli mukava seuraava askel otettavaksi. 

Mikäli sinne eksyy ihan uusia silmäpareja seurailemaan, voisin tähän väliin tehdä vähän tuoreempaa esittelyä itsestäni.

Olen Rosa, 27, pidetään kaksilahkeisen sekä puolitoistavuotiaan tytön kanssa majaa Kainuussa. Pari koiraakin perheeseen kuuluu. Kotiäidin hommat lopetin syksyllä, kun palasin tuttuun työhöni kaupan alalle. Olen vielä saanut olla pienten työtuntimäärien vuoksi paljon myös kotona, joten tytölläkin on ollut varsin pehmeä lasku päiväkodissa. Olen koulutukseltani myös graafinen suunnittelija, saan blogin avulla harjoittaa luovaa puoltani sekä valokuvausharrastustani. Aloitin blogin vasta kesällä, mutta on minulla piirun verran kokemusta blogeista jo jostain aiemmasta elämästä. ;)

Kutsuisin blogiani perhelifestyleksi, täältä löytyy arjenmakuisia tekstejä kuvilla kehystettynä, tavallista taaperoperheen elämää ja ajatuksia äitiydestä ja lapsista. Olen tänne myös hitusen sallinut äidin hömppääkin päästää valloilleen, kuten jonkinlaisia tyyli- ja kauneusjuttuja. Kirjoitan blogia rajallisen aikani sallimissa mitoissa, yleensä illan hämärinä tunteina tyttären käytyä nukkumaan. 

Meillä on takana erittäin haastava refluksi-vauvavuosi ja päänvaivaa on tuottanut moni perusasia. Tällä hetkellä mennään jo seesteisempää aikaa. Itkuisesta ja vierastavasta vauvasta on kuoriutunut touhukas ja hassu taapero. Nukkuminen ja nukahtaminen, etenkin yöunet vielä hieman takkuilee ja seuraava haaste olisi imetyksen lopettaminen, joka voi olla kivinen tie. Uskon kuitenkin yöuniin tulevan helpotusta vain sen myötä ja mm. tämän vuoksi itse olisin valmis imetyksen jättämään taakse. Tästäkin tulossa lisää myöhemmissä vaiheissa.

Tämä äiti arvostaa hitaita aamuja suurella kupilla kahvia, alkusyksyn fiilistä ja kevään aurinkoa. Innostuu satunnaisesti lenkkeilystä, mutta unohtuu välillä nauttimaan suklaata pari levyä riviä liikaa. Haluaisi enemmän neliöitä asuntoon ja lisää tunteja vuorokauteen. Omistaa kultakalan muistin ja stressaa välillä vähän kaikesta. Haaveilee silloin tällöin lottovoitosta, mutta muistaa vain satunnaisesti täyttää kupongin. On tällä vähän pienempiäkin, ehkä helpommin saavutettavia haaveita. Jos hyppäät kyytiin, saat ehkä tietää niistä lisää. 

Olen myös aiemmin kertonut 27 Faktaa minusta, joten klikkailepas sinne jos vielä halajat nippelitietoa. :) 

Meitä pääsee seuraamaan myös FacebookissaInstagramissaBloglovinissa ja Blogit.fi:ssä. 4 kommenttia

Kiitos kommentistasi <3