Kestävät ja pestävät siivousliinatKierti - verkkokauppa oli minulle aivan uusi tuttavuus vielä vähän aikaa sitten. Sain heidän ja Mammalandian kanssa yhteistyössä testattavakseni ekologisia siivousliinoja. Heillä oli valikoimissaan toinen toistaan kauniimpia ja hauskempia kuoseja, lopulta valitsin itselleni kolmen liinan setin, josta löytyi siis rätti pölyille, keittiöön sekä kylppäriin. Meillä on ollut eri väriset rätit käytössä eri tiloihin, mutta nämä sekoittaakseen täytyy jo lukutaitokin unohtua! Materiaali näissä liinoissa on bambujoustofroteeta ja nämä kestävät pesun kuudessakymmenessä asteessa. 

Liina tuntui pölyjä pyyhkiessä hieman nihkeältä, mutta hyvin tähän pöly jäi. Tätä voi käyttää hyvin myös kuivapyyhintään. Bamburätti kuivuu melko hitaasti, joten on muistettava vääntää se mahdollisimman kuivaksi. Uutena tästä irtosi jonkin verran pientä nukkaa, mutta se varmasti vähenee pesujen myötä. Luin Kiertin sivuilta myös, että rätistä tulee imukykyisempi pesujen myötä sekä kuivumisaika lyhenee. Imukyky näissä totta tosiaan on hyvä ja bambu materiaalia taas on siinäkin mielessä loistava, ettei rätti ala helposti haista tunkkaiselta. 

Liinat ovat kokonaan kotimaista käsialaa ja kivijalkakauppa sijaitsee Porvoossa. Verkkokaupasta löytyy siivousliinojen lisäksi mm. keittiöpyyhkeitä, ruokalappuja sekä lattiapyyhkimiä. Näin joulun aikaan sivuilta löytyy myös joulupuoti, jossa on juhlaan sopivia kuoseja ja lahjavinkkejä. Tässäpä siis yksi idea pukinkonttiin tukien samalla kotimaista työtä sekä ekologisia valintoja.  

Yhteistyössä Kierti ja Mammalandia (Facebook). Tuotteet saatu blogin kautta.
2 kommenttia

  1. Nämä vaikuttaa niin hyviltä että kasa lähti tilaukseen :D Saattaapi muutama päätyä pukinkonttiinkin :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3