Näin Joulupukki meitä lahjoi


Niinhän siinä kävi, että Joulupukki muisti taas tänä jouluna meitä ihanin lahjoin. Kuvasin muutamia ja nyt pääsette tirkistelemään mitä niin äidin, kuin tyttärenkin lahjakääröistä paljastui.

Isä oli kysellyt minulta tuoksutoiveita ja aattona sain Guccin Bamboo -tuoksun omakseni. Tätä sanottiin intensiiviseksi ja pehmeäksi, höystettynä kukkaissävyillä. Tykkään kyllä kovin tuoksusta ja pullokin on kaunis. Sisko oli ainoana muistanut minua lahjakortilla, nämä ovat aina mieluisia ja mukavia lahjoja saada. Vielä en ole ehtinyt alennusmyynteihin tuhlaamaan enkä yleensä niistä koskaan mitään löydä, mutta ehkä pääsen tätä viimeistään sitten käyttämään, kun alkaa keväthoukutuksia ilmestyä H&M:lle. Tonin vanhemmilta ja siskolta oli meille tullut Iittalan Teema -sarjan lautasia. Nämä olivat kyllä myös mahtava lahja, meidän astiastot on melko pitkälle tullut vähän sieltä sun täältä ja osa lautasista myös aika kulahtaneita. Ainoastaan muumimukeja on tullut kerättyä ja niitä alkaakin olla jo kaappi täynnä.
Tonin kanssa sovimme jo aiemmin, että pienennämme lahjabudjettiamme. Häneltä tuli yksi, mutta sitäkin laadukkaampi ja ihanampi paketti, nimittäin MK:n lompakko. Saman merkin laukun sainkin jo 26v. täytettyäni, täytenä yllätyksenä. En koskaan itse olisi raskinut sijoittaa kalliiseen merkkilaukkuun, mutta se oli kyllä ihan täydellinen lahja. Vaihtelen harvoin laukkua arkena ja sama ihana onkin käytössä lähes päivittäin, poikkeuksena jos kaipaan vähän pienempää laukkua mukaan. Nyt kelpaa kaivaa laukusta lompakkokin esiin! Tämän koko oli hieman pienempi kuin edellisen lompakon, mutta kaikki turhat kortit karsimalla sai tarpeelliset hyvin mahtumaan. Lisäksi tykkään, kun tämä sopii paremmin myös pieneen laukkuun, jonne vanhaa sai tunkea ja tuli todella ahdasta, kun piti vielä mahtua avaimet ja puhelinkin sekaan. 

Siskon suuresta paketista paljastui aivan ihana metallikori, jossa oli harmaaseen käsipyyhekokoelmaamme lisäystä,suklaata ja viiniä. Lisäksi löylytuoksuja, jotka unohtuivat kuvasta, mutta niitä on jo ehditty saunassa tuoksuttelemaan.  Tuo kori passaa kyllä hyvin olohuoneen lamppuumme, joka on samaa väriä, tämä pääsee lehtikoriksi tuolin viereen, kunhan heivataan joulukuusi ensin sen paikalta varastoon. 

Paketeista paljastui lisäksi mm. sukkia, suihkusaippuaa, varavirtalähde ja tiesimme jo ennakkoon, että äitini oli ostanut meille uuden digiboxin. Vanha tallensi enää vain satunnaisesti ohjelmia ja oli tosi rasittavaa, kun illalla asettui sohvalle iltapalalautasen kanssa katsomaan tallennusta ja sitä ei ollutkaan. Taaperolle tuli kolme kirjaa lahjaksi. Olimme itse paketoineet Talvisatukirjan ja Pipsa-possun, siskoltani tuli eläinaiheinen äänikirja. Tyttö tuo monta kertaa päivässä samat kirjat luettavaksi, joten nyt on taas vähän vaihtelua ja valinnanvaraa. Vielä hän ei oikein jaksa keskittyä Talvisatuihin, sivuja pitäisi käännellä nopeammin, mitä tekstiä saadaan luettua, mutta keskittymiskyvyn karttuessa tässä on mukavia, pieniä tarinoita ja kaunis kuvitus. Pipsa-possun valikoin luukkujen perusteella, tytöstä on hauskaa niitä availla ja kirja onkin sen ansiosta ollut erittäin mieluinen. Ääninappikirjassa seikkailee ihania eläimiä ja tässä on myös hauska äänitystoiminto. 
Lelujakin saatiin uusia, ensimmäinen radio-ohjattava vempain, nimeltään Kerttu asuu nyt meillä. Ensin tyttöä hieman arvelutti ja ohjain lukeutui puhelimeksi, mutta nyt hän kantaa kertun ohjaimineen minulle ja käskee ajamaan. Jos kerttu jää jumiin, käy hän sen pelastamassa. Katsotaan, milloin taapero oppii itse tätä mönkijää ohjailemaan. Suuresta paketista paljastui Little People - farmi, jonka avaaminen otettiin ihan videolle. Tytön päiväkodista löytyy tämä sama ja hän oikein tärisi innosta kun paketin sisältö alkoi pikkuhiljaa tulla esiin. Yritin etsiä alunperin nukkekotiversiota, mutta sitä tai mitään muutakaan näin pienille soveltuvaa taloa ei löytynyt. Lisäksi tuli pehmoinen nalle ja safarijuna, joka kulkee ja eläimiä painamalla kuuluu niiden ääntä. Kuvasta jäi puuttumaan vielä ainakin ääntelevä nukke, hakka, kasattava torni, duplopakkaus ja ulkoleikkeihin saatiin myös pieni lumikola!

Ylemmän kuvan vohvelisetin tein heräteostoksena, mutta se oli hyvä löytö. Kokkausleikit ovat edelleen yksi parhaista jutuista ja tästä sai vähän lisää tarvikkeita niihin. Settiin kuului muitakin osia, kuin kuvassa näkyvät, kuten lusikoita, kuppeja, kulho ja suklaakastike. Pehmeitä paketteja tuli paljon, itse olimme ostaneet pari ja sukulaisilta tuli todella tarpeellisia ja ihania vaatteita. Sisko oli ommellut ylläolevan taskullisen ponimekon, tuo on jotain niin suloista, värit, malli, kaikki! Tuohon passaisi hyvin turkoosit legginsit, mutta oli jo sukkisten kanssa päällä ja on kyllä ihan Neelan näköinen mekko! 

Yöpuvut ovat kaikki päässeet kutistumaan, (vai olisiko tyttö muka kasvanut?) niitä saatiin nyt lisää ja paketteja avatessaan taapero olisi heti halunnut uusia vaatteita ylleen. Kisut myös kyllä huomattiin puvuista, Aristokatit saattoivat myös olla yksi lempparipiirretyistä omassa lapsuudessa. Toinen täti oli löytänyt suloisen raitamekon/tunikan ja lisäksi saatiin pari bodyä ja suloiset Kappahlin kukkahousut, joita ehdin ihailla myymälässä, mutta kokoja ei ollut jäljellä. Ilmeisesti tontut olivat nurkalla kuuntelemassa. 

Näiden lisäksi saatiin ainakin uusi villapuku ja Reiman hanskat, luultavasti unohtui mainita vielä vaikka mitä. Kiitämme Joulupukkia mahtavista lahjoista. ;)

Mitä teidän paketeista paljastui? :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3