Satu lapsen omasta nimestä + Kirjasiskojen alekoodiMeidän taapero on alkanut kiinnostua kirjoista ja ikiliikkuja tahtoo jo toisinaan keskittyä pieniä hetkiä sylissä katselemaan ja kuuntelemaan kirjan sivuja. Kirjasiskojen kautta yhteistyössä saadussa kirjassa on hauska ja erilainen idea, jossa tarina vaihtelee lapsen nimen mukaan. Värikäs, monipuolinen kuvitus ja sivuilla seikkailevat hauskat hahmot takaavat pienille mielenkiinnon. Kirja on meille juuri sopivan mittainen vähän pidempien kirjojen kuuntelun harjoitteluun. Tähän asti suurin osa kirjoista onkin ollut kuvakirjoja, joissa tekstiä on pari sanaa tai lausetta. Kirja houkuttaa toisaalta varmasti myös vähän isompiakin lapsia nimileikin ansiosta! 

Kirjahyllyyn on aina mukava saada lisäystä, varsinkin, kun useamman kerran päivässä tyttö kantaa luokseni luettavaa. Tulee hieman vaihtelua, vaikka ei kuuntelijaa taidakaan haitata saman kirjan kuluttaminen uudestaan ja uudestaan. Lukeminen ylipäätään on mukavaa ajanvietettä ja lapselle opettavaista. Taaperon lempipuuhaa on myös osoitella eri asioita kirjoista, mitä häneltä kysyy. Siksi tällainen monenkirjava kuvitus lukuisine hahmoineen uppoaa hyvin tähän pieneen kirjan testaajaan.

Lahjanakin tällainen yksilöllinen kirja on hauska idea, joten tästä vinkki myös pukinkonttiin! Kirjasiskojen sivujen mukaan 18.12. tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi perille, ainakin ne mitkä löytyvät varastosta. Sivuilta löytyy helppo haku, josta voi etsiä kirjaa haluamallaan nimellä. Jos ei satu löytymään, sellaisen pitäisi järjestyä viestiä laittamalla!

Mikäli sattui kiinnostamaan niin paljon, että harkitset tilausta, saat 10% alennuksen kassalla kirjatilausta tehdessäsi koodilla mammal10! Koodi on voimassa tämän vuoden loppuun asti!

Yhteistyössä Kirjasiskot (Facebook) ja Mammalandia (Facebook).
Kirja saatu blogin kautta.

4 kommenttia

 1. Harmi ku kerkesin jo kummitytölleni ostaa tällaisen :) Jäi alet saamata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eeikä! :/ Olis pitänyt kiirehtiä tän postauksen kanssa, aika juoksee niin äkkiä ettei pysy perässä aina itekkään, ei tässä tosiaan enää pitkää aikaa jouluun ole. :D

   Poista
 2. Kirjat ja lukeminen lapselle on ihanaa yhteistä aikaa. Ja, samalla lapsen kieli kehittyy.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3