Talvitukka


Kyllä tämä talvi haasteita asettaa kuvaamisen suhteen aika tavalla. Valoisin aamu menee niin nopeasti touhutessa, sitten tulee taaperon päikkäriaika vastaan ja kun hänen nukkuessaan käytiin näitä kuvia ottamassa, olikin jo alkanut hämärtää. Tuloksena liian siniset kuvat joita en oikein käsittelylläkään saanut korjattua. Photoshopille olisi käyttöä... Täällä lämpömittari näyttää vielä yli kahtakymmentä pakkasastetta, joten ulkoiluvisiittien kesto jäi suhteellisen lyhyeksi. 

Näitä kuvia muokatessani tyttökin ehti herätä jo päikkäreiltään. Lähdemme illalla vanhempieni luota kotia kohtia, huomenna Toni on vapaalla ja itse menen illaksi töihin. Itsenäisyyspäivän vietämme kotona ja saanpa minäkin olla vapaalla. Ajattelin ensi viikolla myös käydä vielä tekemässä joululahjaostoksia, saisikohan ne jo tehtyä loppuun? 

Perjantaina pääsin eroon keltaisista hiuksista ja lopputulos oli kylmän talvinen tukka. Saksia ei juuri käytetty ja hyvä niin, alkaa tuntua olo jo huomattavasti kotoisemmalta, kun on pikkaisen haivenet kasvaneet longbobin leikkauksesta. 

Kolme viikkoa jouluun, ei oikeastaan enää ihan sitäkään. Kotiin päästyäni nappaan Sinellin paketin postista ja ajatus olisi askarrella muutama joulukortti. Ensi viikolle olisi siis reilusti hommaa, alkaa tosissaan vähän paniikki iskeä jos joululahjaostoksilta täytyy kotiutua tyhjin käsin. Taaperolle on ihanan helppo vielä hankkia lahjat, ajattelin vielä käydä etsimässä suurempaa palloa, jotain kirjaa ja ehkä jonkin vaatekappaleen pukinkonttiin, muuten hänen osaltaan ollaan valmiita. 

Mukavaa sunnuntain jatkoa! 


2 kommenttia

Kiitos kommentistasi <3