Ticket To Heaven - kirpparilöytö
Talvihaalareita tulvi nyt sitten meille ovista ja ikkunoista, kun tämä kolmannen ihanuuden sisko oli bongannut kirpparilta. Tämä on minusta niin suloinen puku kuosiltaan ja malliltaan, että on nyt ihan ykköshaalarin virkaa hoitamassa. Nuo kaksi vetoketjua helpottavat myös pukemista, karvahuppu on aika ihana ja takana on kivat leikkaukset. Sisko on ennenkin löytänyt kirppareilta vaikka mitä mukavaa, täällä kun nuo markkinat ovat aika olemattomat. Ehkä tosin voisi auttaa, jos ahkerasti jaksaisi niitä looseja käydä purkamassa. Nuo jalassa olevat Kuomatkin oli löytynyt samaiselta reissulta ja kunnoltaan täysin virheettömät.

Täällä meni koko viikonloppu töissä ja ensimmäistä kertaa äitiyslomalta palattuani sain tehdä pari aamuvuoroa. Oli kyllä mukavaa, kun työt oli ajoissa ohi ja ilta oli aikaa pyhittää vielä viimeisten lahjojen paketoinnille ja vapaa-ajalle kotona. Tänään yksi vapaa ja loppuviikko taas tiiviisti töissä, vähän jo liiankin tutuksi tulleessa iltavuorossa... Perjantaina lähdemme vuoroni jälkeen Suomussalmelle aatoksi ja joulupäiväksi, kunnes taas maanantaina olisi työvuoroa tiedossa. Joululahjahommat sain onneksi tehtyä ennen viimeistä viikkoa, yhtä kyllä vielä odotan postista tulevaksi, toivottavasti ehtii ajoissa.

Meillä oli viime torstaina sekä muskarin, että päiväkodin "joulujuhlat." Tyttö ei oikein enää jälkimäisissä jaksanut keskittyä, kotona oli niin väsynyt että nukahti jo puoli yhdeksältä, sitä en muista tapahtuneen lähimuistiin! Nyt onkin taas rytmi vähän venynyt, eilen kukkui yhdeltätoista, koska minun ollessani töissä, Toni oli antanut tytön nukkua kaksi ja puoli tuntia päiväunia... Meillä riittäisi puolitoista ja pitäisi tosi tiukasti pitää kiinni myös niistä yhdeksän aamuherätyksistä.

Uusi vuosi tuo minulle tullessaan vähän uusia tuulia ja tänään olen hoidellut niihin liittyviä asioita kotoa käsin. Tulossa ihan pian lisää aiheesta! Odottelen juuri Tonia kotiin, Neela on päikkäreillään ja jauhelihapihvitaikina tehty jääkaappiin, tänään syödään hampurilaisia! Sitten olisi tiedossa kauppareissu, eikä vielä hajuakaan miltä loppuviikon ruokalista näyttää. Ei ole vielä yhtään henkisesti valmistautunut siihen, että viikonloppuna pääsee herkuttelemaan joulupöytään. Toivottavasti se joulufiilis viikon mittaan nousee, vaikka sitten siellä töitä painaessa. Perjantaina olemme vasta illalla vanhempieni luona. Odotan kyllä kovasti aattoa, viime jouluna Neela oli vielä ihan vauva eikä ymmärtänyt meiningistä mitään. Eihän hän hirveästi vieläkään tule juhlaa käsittämään, mutta on varmasti jo innoissaan mukana, avaa omia lahjoja ja ehkä vähän keksii joulukoristeillekin uusia paikkoja... Siskon perhekin tulee viettämään yhteistä joulua, sitäkin odotan, miten serkukset pääsevät pitkästä aikaa näkemään. Neela on puhelimesta kovasti katsonut Vilman lauluesityksiä, saa nähdä touhuaako hän jo reilua vuotta vanhemman serkkutytön kanssa!

Onko siellä kiireinen viikko menossa ja joko jouluvalmistelut on tehty?
1 kommentti

Kiitos kommentistasi <3