Kuluvan viikon 7 positiivista1. Koulu alkoi
On tätä innolla odotettu sieltä marraskuulta lähtien ja keskiviikkona vihdoin pyörähti parivuotinen opiskelu-urakka käyntiin. Herätys oli jo kuudelta ja aamu oli melko haipakkaa, kun oman naaman laittamisen lisäksi täytyy hoitaa taaperon aamutoimet ja pukea sekä kärrätä hänet hoitoon. Sängystä nousin itse kuitenkin virkeänä ja nautin suunnattomasti silti tästä "normaalista" aikataulusta. Melkein hypin tasajalkaa innosta tuolla tuulessa ja aamun pimeydessä päiväkotimatkalla. Torstaina sama juttu, seuraavat lähipäivät ovat sitten ensi viikon lopussa ja nyt on muutama työilta edessä ennen sitä. Ensimmäiset päivät hurahtivat nopeasti ja voi miten mahtavalta tuntui säännölliset, rauhalliset kahvitauot (tuoreella kahvilla) ja kokonaista neljänkymmenenviiden minuutin mittainen lounastauko lämpimällä ruualla. Ei sitä silloin joskus nuorena opiskelijana osannut niin näitä arvostaa, mutta nyt tuntui ihan luksuslomalta! Varmasti parin vuoden aikana tulee vielä epätoivon hetkiäkin ja paljon töitä koulun suhteen, mutta toivottavasti niistä selvitään! Ensimmäisten päivien päätteeksi sain vielä itse, ensimmäistä kertaa, hakea tytön päiväkodista. Hänelle pidemmät hoitopäivät vaativat vähän totuttelua, kun yleensä on ehtinyt hoidossa vain nukkua ja syödä.  

2. Salkkarit palasi joulutauolta
Illoista on tuntunut puuttuvan jotain, mutta nyt taas tuttu ja turvallinen salkkarihetki on palannut vuorokauteen. 

3. Syke
Telkkarin ääressä on vietetty viimeaikoina enemmänkin aikaa ja Sykkeen uuden kauden jaksot on jo nähty. Oli kyllä taas taattua laatua tämäkin kausi, yhden jakson kun katsoi, ei pystynyt lopettamaan vaan pakko oli katsoa aina vain seuraava. Toivottavasti sarja saa jatkoa ja pysyy yhtä koukuttavana.

4. Flunssa alkaa hellittää
Joulusta asti flunssa on sinnitellyt mukana, mutta pikkuhiljaa alkaa jo olla terveempi fiilis. Yskä on myös ollut kestävää laatua ja se on tuntunut häiritsevän Neelaakin öisin. Ei uusia tauteja meille vähään aikaan, kiitos!

5. Pulkkamäki
Neela sai isojen tyttöjen pulkan ja päästiin kaikki yhdessä parina iltana läheiselle mäen nyppylälle laskemaan. Vuorotellen tyttö laski äitin ja isin kanssa yhdessä. Pitäisi tehdä retki joku päivä etsimään suurempaakin mäkeä, ainakin äidistä oli hurjan hauskaa!

6. Sunnuntai-suunnitelmat
Ainakin tällä hetkellä tulevan sunnuntain suunnitelmat olisi Angry Birds- puistossa Vuokatissa. Yksi vapaapäivä töiden välissä, joten jospa päästään käyttämään se hauskalla tavalla. 

7. Muskari jatkui
Torstaina lähdimme kokeilemaan onneamme muskariin, joka on ollut joulutauolla tähän asti. Epäilin, jaksaako tyttö pitkän hoitopäivän jälkeen enää laulella, mutta hienosti meni. Mukaan ryhmään oli hypännyt yksi kaveri päiväkodista, hauska yllätys!


Mitä positiivista teidän viikkoon on sisältynyt?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3