Opiskelua, aikatauluja ja muistilistoja
Yksi innokas opiskelija täällä moi! Arki on saanut heti alkuvuodesta vähän muutosta ja koulutaival on lähtenyt mukavasti käyntiin. Nyt alussa työvuorojakin on ollut vähän reilummin, joten illat on saanut viettää opiskelujen ohessa hommia paiskien, viimeisimmästä kahden päivän vapaasta on haalea muisto... Tänään taas yksi vapaa ja huomenna töitä, mutta onneksi aamuvuoro. Ensi viikolla lähipäiviä koulussa ei ole, mutta etätehtäviä sen sijaan on vielä jokunen tehtävänä. Lisäksi pitäisi jonkinlaista käsitystä saada omasta opiskeluaikataulusta, harjoittelun alkamisajankohdasta ja -paikasta sun muista käytännön asioista. Yksi itsenäinen verkkokurssikin odottaa jo aloittamista. 

Lähipäivinä on ollut niin ihana "normaali" arkikuvio, että päivät on hurahtanut ohi ihan vauhdilla. Aikatauluja on pitänyt kyllä suunnitella ainakin näin alkuun. Torstait ovat olleet vauhdikkaita päiviä, silloin olen ollut kolmeen asti koulussa ja sen jälkeen kiireellä hakenut tytön hoidosta. Ehditty käydä kotona nopeasti syömässä ja sitten onkin ollut jo kiire muskariin. Illalla vielä on ollut ruokaostoksia hoidettavana, joten voi arvata, miten väsynyt Neelakin on ollut ja viime torstaina hän oli puoli yhdeksältä yöunilla. Meille sellainen on tosi harvinaista! Muuten tyttökin alkaa sopeutua satunnaisiin pidempiin hoitopäiviin, tosin aikainen herääminen aiheuttaa sen, että hoidossakin hän on jo tosi väsynyt ennen päikkäreitä. 

Tuntuu myös, että on kamalasti muistettavaa ja mikäli ei kirjoita kaikkea ylös, en taatusti onnistu pitämään mielessäni kaikkea. Päiväkodista tulee milloin mitäkin täytettävää lappua tai infoa. Toistaiseksi en ole (ehkä) onnistunut unohtamaan mitään kovin tärkeää. Koulupäivinä on ollut mukavaa, kun kaikki tullaan yhtä aikaa kotiin, vaikka tämä alku onkin tuntunut aika kiireiseltä. Haluttaisi myös suunnitella uusia postauksia blogiin, valokuvata ja kirjoittaa, jospa tämä tahti taas ajan kanssa alkaa löytymään. Tahtomattaan postaustahti siis on ollut hieman harvempi. Vaikeaa on myös, kun päiväsaikaan harvoin ehtii kuvata ja vielä harvemmin ollaan molemmat valoisan aikaan kotona, joten kuvausassistenttia ei ole ollut tarjolla. Onneksi päiviin alkaa kuitenkin pikkuhiljaa tulla lisää valoisaa aikaa, joten kevään myötä kuvausongelmiinkin varmasti tulee helpotusta. Se vaan on tosiasia, että kiireessä ei aiheita tai ideoita putkahtele mieleen, tämä bloggaaminen vaatisi luovia taukoja! Tämä on myös vähän aalloissa etenevää touhua, välillä luonnoksissa odottaa monta otsikkoa ja aiheita tulee itsestään, välillä taas on kausi, jolloin ei oikein irtoa mitään. 

Ensi viikolla on maanantaina kampaaja, tiistaina työvuoro ja lisäksi alkuviikosta yritän saada seuraavaksi viikoksi palautettavat etätehtävät valmiiksi. Sitten olisi tiedossa pitkä viikonloppu, lähdetään torstaina muskarin jälkeen tytön mummuloihin. Sitä ennen toivotan kuitenkin teille hauskaa kuluvaa viikonloppua ja lauantaita! Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3