Se kotoisampi tukkaViime viikon maanantaina istahdin kampaajan tuoliin sitten joulukuun jälkeen, jolloin tukkaa vaalennettiin kokonaisvaltaisemmin ja tyveen ja pohjalle jätettiin hieman tummaa. En tiedä johtuuko voimakkaasta punapigmentistä vai mistä, mutta tuntui, että tukka kellastui taas hetkessä ja sittenpä taas malttamattomana odoteltiin seuraavaa kampaajakäyntiä. Ei taida ainakaan täysin blondi minulle passata muutenkaan, saati sitten sen ylläpito, joka on aivan toinen lukunsa. Toisaalta en halunnut leikistä kokonaan vielä luopua, sillä voisihan olla, että useamman vaalennuskerran jälkeen se alkaisi jo säilyä pidempään saamatta oranssia vivahdetta. Näin kampaajakin minulle lupaili. Päädyimme siis kirkastamaan latvaa ja vaaleita kohtia entisestään, mutta tummaa tuli sitten vähän pidemmälle tuolta tyvestä. Jospa tämä bronde ei vielä olisi täysin "last season," sillä itse tykkään tästä kyllä kovin. Tumma tuo kivasti kontrastia ja vaaleaankin saatiin nyt ihanasti viileyttä. Tummemman tyven ansiosta olo tuntuu nyt paljon kotoisammalta. Toivottavasti saisin vain tämän latvan vaaleuden ylläpidettyä... 

Oltiin muutama päivä taaperon isovanhempia moikkaamassa ja käytiin kylpylässä, taapero sai kokea kyseisen hauskuuden ensimmäistä kertaa. Mentiin jo ennen päikkäreitä ja jaksettiin noin tunti polskia. Itse kävin toteamassa rapakuntoni uimalla kerran kuntouintialtaan päästä päähän, kyllä tosiaan olisi pienen kuntokuurin paikka. Jos vain aikaa jostain liikenisi koulun, töiden ja arjen pyörityksen ohella. Tosi helposti jää pyörittämään sitä tiettyä päivärutiinia taaperon päiväunien, ulkoilun ja ruokailujen ympärillä eikä tule raivattua aikaa muuhun.

Tämän viikon suunnitelma on aloittaa vähän omatoimista verkkokurssia yritystoiminnasta ja palauttaa yksi etätehtävä ennen torstain lähipäivää. Tänäiltana suunnataan Prismaan ostamaan useamman päivän ruokaostokset ja sunnuntaina olisi vasta työvuoro edessä. Opiskelua täytyy tosin nyt alkuviikosta ajoittaa iltoihin, koska Neela on tällä viikolla vain lähipäivät hoidossa.


Neela nukkuu parhaillaan päikkäreitä, käytiin sitä ennen ulkona harmaassa säässä. Vietettiin rauhallinen ja pitkä aamu, puuroa keittäessäni taapero piilotti pientä lelu-ukkoa reppuunsa ja tuli selkäni taakse kikattamaan, kun vuoroni oli etsiä. Se ukko on peräisin Little People - farmista, joka oli kyllä hyvä joululahjaostos. Aluksi tyttö ei näyttänyt kiinnostuvan hökötyksestä, mutta nykyään hän viihtyy asetellen eläimiä taloon ja aamulla menee ensimmäiseksi sen eteen istumaan ja touhuilemaan. 

Nämä kuvat on otettu viikonlopun aikaan ja sinisyys kuvista loisti poissaolollaan, oli niin ihanan kirkasta, eikä edes palellut paksun ja rennon neuleen alla, jonka löysin taannoin H&M:ltä. Yritän opetella tekemään yhtä kivat laineet tähän tukkaan, mitä kampaaja, vaikka tuskin se koskaan samalla lailla onnistuu! Tulee aina liian tiukkaa kiharaa tai sitten toinen puoli on ihan erilainen, mistähän sekin johtuu. Nyt lähden kirjoittelemaan kauppalistaa loppuun ennen kuin tyttö heräilee uniltaan, mukavaa viikon alkua kaikille! 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3