Tavallinen tiistai kuvinaKlo 9-10:30 vietetään hidasta aamua ja heräillään. Tyttö on heräillyt pari kertaa aamuyöllä ja aikaisin aamulla. Hän on saanut aamutissinsä ja loikoillaan petissä, kunnes taapero ilmoittaa, että nyt "mennään" ja itse yritän myös päästä jaloilleni. Olen hyvin aamu-uninen ja hidas herääjä. Tehdään vähän aamutoimia, laitetaan puuro tulille ja syödään.

Klo 10:30-11:30 Valitaan Neelalle päivävaatteet ja hoidetaan aamuhommat loppuun. Taapero touhuaa ja minä laitan aamupalatiskit koneeseen ja ruuat jääkaappiin. Laitan kahvin tippumaan ja majoitun lattianrajaan kupillisen kanssa, taapero on jo leikkiseuraa vailla. 

klo 11:30-12:15 Päästiin ulos asti! Vuorossa koiranulkoilutusta, pulkkailua ja lumi"töitä" minikolalla. Tehtiin leikkipaikalle joskus monta viikkoa sitten lumiukko ja lumikoira, joita Neela haluaa käydä aina moikkaamassa. Ne olivat sulaneet muodottomiksi ja se vähän pisti taaperoa harmittamaan. Tyttö myös haluaisi usein ulkona tehdä palloja, eihän hän tietenkään ymmärrä ettei niitä millä tahansa säällä saa tehtyä.
klo 12:30-13:15 Purkkilounas ja tissitainnutus päikkäreille.

klo 13:15-15:00 Oma "lounas" koostui leivästä, kahvista ja Lumosta. Sitten oli aika majoittua peilin eteen omaa naamaa ja tukkaa laittamaan yhteiskuntakelpoiseksi. Yleensä tykkään vähän meikata, vaikka päivä menisikin vain kotona, tosin tänään olikin ajatus käydä myöhemmin mutka kaupungissa.
klo 15-16:30 Neela heräsi kauneusuniltaan, aloitin ruuan laittoa, kana-ananas kastiketta riisillä. Kohtapa taapero löysi töistä kotiutuneen isinsä eteisestä. Vuorossa ruokailua, tyttö on treenannut syömistä päiväkodissa ja se sujuu jo yleensä tosi hienosti. 
klo 16:30-18:30 Neela jäi isänsä kanssa kotiin, kun itse lähdin käymään Sokoksella ja samalla H&M:llä tarkastamassa, jos löytyisi joulupukin tuomalla lahjakortilla ostettavaa. Löytyihän sieltä yksi paita, mutta arvatkaa muistinko käyttää sitä lahjakorttia! Automaattireaktio aina maksaa sillä pankkikortilla, sama juttu käteisen kanssa jos sitä joskus sattuu olemaan... No, säästyipähän taas lahjakortti. ;) klo 19-21 Tehtiin välipalasmoothiet. leikittiin ja tehtiin iltahommia. Neela alkoi näyttää melko aikaisin väsymisen merkkejä, joten tehtiin iltapuuro ja hampaan pesut, kunnes tyttö nukahti yöunille iltatissin voimalla. 

klo 21-01 Loppuillalta ei kuvia tullut otettua, joka kului oikeastaan vain sohvalla löhöten ja telkkaria katsellen. Syötiin oma iltapala ja tein tietokoneella vielä vähän blogjuttuja ja muokkasin tämän postauksen kuvia. Tarkastin ja palautin etätehtävän. Aika riensi nopeasti ja kelloon vilkaistuani oli pakko sammuttaa tietokone ja mennä omien iltapesujen kautta nukkumaan. 
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3