Terveellinen hedelmäsmoothie - välipala
Vuoden alku ja terveelliset elämäntavat? Olen itse välillä pyöritellyt silmiä, kun blogeissa hyppii näitä terveellisiä litkuja verkkokalvolle ja itse aiemmin jotain marjasekoituksia maistaneena en koskaan täysin vakuuttunut. Silti ne näyttävät usein hyviltä ja raikkailta, pakko myöntää. Ongelmani on kauhean yksipuolinen ruokavalio ja se, että kaikki "helpot" ja nopeat välipalat onkin sitten itseasiassa täynnä sokeria ja sen jugurtin tai murolautasen sijaan voisi herkutella vaikkapa suklaapatukalla. Pyhästi olen luvannut taas ottaa karkkipäivän käyttöön, sillä en pysty herkuista totaalisesti pääsemään eroon. Nykyään on myös jo hieman vaikeampaa syödä niitä herkkuja, koska taapero on hoksannut myös niiden viehätyksen. Enkä aio suoda hänelle niistä jokapäiväistä nautintoa. 

Kauppareissulla mukaan lähti sitten erilaisia aineksia smoothieita varten ja parina iltana olemme latoneet hedelmäisiä makuja blenderiin. Ajattelin, että näitä kokeilisin myös Neelalle tarjota välipalana. Ei tämä ollut ollenkaan hullumpaa. Hedelmissä on sen verran makeutta ja limestä tuli ripaus kirpeää raikkautta joukkoon, ettei tarvittu mitään makeuttajia. Seuraavaksi täytyy vielä testata marjaisaa versiota ja kokeilla lorauttaa vaikka hunajaa joukkoon. Tytöllekin maistui!

Smoothieen tuli reilusti mangokuutioita (pakaste), yksi banaani, yksi appelsiini, limen mehu,  jogurttirahkapurkki ja muutama jääpala.


Oletko sinä ihastunut smoothieihin? Lempparireseptit jakoon!Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi <3